Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Miķeļdiena Alūksnes sociālās aprūpes centrā

29.septembrī aprūpes centrā ,, Alūksne’’ atzīmēja Miķeļdienu, reizē ar šo dienu notika arī ikmēneša jubilāru balle.

Šis rudens centrā ir atnācis bagāts ne tikai ar klientu skaitu, bet arī ar jubilāriem, kuriem gadu pūrs ir dažāds. To šajā mēnesī atzīmēja deviņi jubilāri. Tieši 1. septembrī vēl savu 91 dzimšanas dienu sagaidīja Alma Zariņa nu jau viņa ir Mūžībā. 8.septembrī bija divi gaviļnieki: Valdim Osim palika 77 gadi, bet Leonīdam Karsakam - 59 gadi. Imantam Ķeselim 10. septembrī palika 76 gadi. 92 mūža gadus 16. septembrī pielocīja Anna Apenīte. 22. septembris Veltai Serdantei atnesa 89 gadus. Bet 23. septembrī 90 gadu jubilejā tika godināta Marta Rozenberga. Jevgēnijam Poltiņikovam 27.septembrī palika 66 gadi, bet 29.septembrī 72 gadu jubilejā sveicām Kārli Jakabsonu.

Jubilāru balli atklāja centra darbiniece Ilzīte Boroduška. Laba vēlējumu netrūka arī direktores Rasmas Mucenieces vārdos. Uzrunām sekoja dziesmas, ko izpildīja mūsu ansamblītis, kuru pavadīja Ilze Briediņa.


Pēc tam sekoja Miķeļdienas jampadracis. Miķeļa lomā lieliski iejutās sociālā aprūpētāja Ināra Čerbikova. Miķeli pavadīja gada saimniece Kaza (sociālā aprūpētāja Aina Vinogradova).


Pasākumu vadīja Ilzīte Boroduška, viņa iepazīstināja klātesošos ar Miķeļdienas ticējumiem un uzsvēra, ka ražai jābūt novāktai, vienīgi kāposti vēl var pagaidīt. Jāteic, ka centrā to centās arī darīt. Kā jau īstā jampadracī, notika dancošana un dziedāšana - pāris stundas pagāja līksmībā. Lustes beidzās ar vēlējumu: būt krāsainiem tāpat kā rudens lapām!

Kategorijas