Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Palīdziet labradoram atgriezties mājās!

2010. gada 2. jūlijs 17:48

885

Līgonaktī gulbeniešu Sprudzānu ģimene piedzīvoja sāpīgu brīdi - no ģimenes mājas Gulbenē, Līkajā ielā, pa vārtiņiem savās gaitās aizsoļoja mīlulis - četrus gadus vecais melnas krāsas labradora šķirnes suns Džiro. Tas noticis aptuveni pulksten divos naktī. Ģimenes cilvēki tūlīt pat jau apskrējuši tuvākās un tālākās ielas, taču - bez panākumiem. Suns ir pazudis bez pēdām, ģimene pieļauj, ka viņš, būdams labvēlīgi noskaņots pret svešiem cilvēkiem un radis braukt automašīnā, būs labprātīgi devies kādam līdzi.

"Pirmdien mūsu sunītim palika apaļi četri gadi. Tā mums bija skumja diena. Suns mūsu ģimenē ir vairāk nekā mīlulis, viņš ir ģimenes loceklis. Skumstam es un vīrs Jānis, skumst mūsu bērni - Kristiāna un Kaspars. Ļoti ceram, ka Džiro atradīsies un cilvēki palīdzēs viņam atgriezties mājās," "Dzirkstelei" saka Antra Sprudzāne.

Viņa piebilst, ka Džiro mēdz būt alerģija, tādēļ viņam ir nepieciešama speciāla barība, pretējā gadījumā var būt problēmas. Ja kāds zina, kur varētu meklēt Džiro, Sprudzānu ģimene lūdz zvanīt uz tālruņiem 29491582 vai 26404530.

Kategorijas