Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Suminās izglītības iestāžu darbiniekus

Līga Vīksna

2015. gada 9. oktobris 00:00

5

Skolotāju dienas noskaņā 9.oktobrī kopīgā pasākumā pulcēsies Apes novada izglītības iestāžu darbinieki. 18 no viņiem saņems arī Apes novada domes apbalvojumus un naudas balvas.

Pasākums notiks Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolā. Katrs no apbalvotajiem saņems Apes novada domes Atzinības rakstu un 30 eiro naudas balvu.
No Dāvja Ozoliņa Apes vidusskolas suminās: Sanitu Baumani - par ieguldīto darbu, veicinot izglītojamo iesaistīšanos ārpusstundu pasākumos; Ilzi Celenbergu – par ieguldīto darbu projektu realizācijā un skolēnu uzņēmējdarbības veicināšanā; Ligitu Gulbi – par mūža ieguldījumu mācību procesu pilnveidošanā; Aiju Latiku – par kvalitatīvu interešu izglītības programmu realizāciju, veselīga un sportiska dzīvesveida popularizēšanu; Lauru Popi - par ieguldīto darbu projektu realizācijā un skolēnu uzņēmējdarbības veicināšanā.
No Gaujienas internātpamatskolas sveiks: skolotāju Intu Berķi - par ieguldīto darbu latviešu valodas mācīšanā un izciliem izglītojamo sasniegumiem skatuves runas konkursos; Ingu Liberti - par ieguldīto darbu izglītojamo audzināšanā, ģimeniskuma veidošanā, atbalstu skolas un novada pasākumos; Zintu Ratsepu – par ilggadēju darbu izglītojamo audzināšanā un dzīves prasmju veidošanā; psiholoģi Initu Zaharčuku - par ieguldījumu vides projektu realizēšanā un pedagogu tālākizglītības nodrošināšanā; skolotāju Vizmu Zīli – par izglītojamo iesaistīšanu ārpusstundu nodarbībās, atsaucību skolas un novada pasākumos.
Ojāra Vācieša Gaujienas vidusskolā par veiksmīgu skolas akreditācijas procesa organizēšanu suminās direktori Ievu Zariņu; par veiksmīgu mūsdienu tehnoloģiju pielietošanu mācību procesā - skolotāju Anitu Grizāni; par ilggadēju darbu ar vidusskolēniem projektā “Esi līderis”– skolotāju Ausmu Valteri.
Vidagas Sikšņu pamatskolas skolotājas Annu Baranovsku sveiks par mūža ieguldījumu izglītībā, Viju Mariju Būdu – par ieguldījumu izglītojamo spēju attīstībā, Sintiju Levicu – par aizrautību darbā ar pirmsskolas izglītības bērniem.
Apes pirmsskolas izglītības iestādes “Vāverīte” skolotāja palīdze Iveta Loča saņems apbalvojumu par radošu darbu piecgadīgo un sešgadīgo bērnu māksliniecisko spēju attīstīšanā un estētikas iestādes vides veidošanā, Zane Tetere – par sistemātisku darbu bērnu vecumā līdz trim gadiem radošo spēju attīstīšanā ārpus nodarbību laika. ◆

Kategorijas