Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Lielās kurpes atradušas savas mājas!

2010. gada 28. jūnijs 12:31

676

2010. gada 9. aprīlī Rīgā, Ģertrūdes ielā 10/12 - 26, apmeklētājiem durvis vēra īpašs apavu veikals „Apavi 40 +", kas specializējas liela izmēra apavu tirdzniecībā.

lgās liela izmēra apavu meklēšanas dienas ir pagātnē! Tagad vairāk laika atliks patīkamākām nodarbēm! No 2010. gada 9. aprīļa par liela izmēra apavu iegādāšanos vairs nav jāraizējas, jo beidzot ir atrastas un iekārtotas lielo kurpju mājas. Mūsu veikalā, piemērot apavus, sieviete var sajusties kā zvaigzne, uzkāpjot jaunajās, skaistajās kurpēs uz mūsu sarkanā paklāja un aplūkojot koptēlu lielajā sienas spogulī. Tas laiks ir pienācis, kad var sajusties tā, kā nekad iepriekš, jo beidzot var izvēlēties, beidzot var piešķirt apaviem krāsas, beidzot var nopirkt balles kurpes pat tās sievietes, kuras iepriekš kurpes tikai pasūtīja pie apavu meistariem vai tās iepirka ārzemēs un interneta veikalos.

Liela izmēra apavu veikals piedāvā sievietēm iegādāties jaunus, Latvijā ražotus ādas apavus no 40. izmēra . Mūsu veikala piedāvājumā arī vīriešu apavi no 45. līdz pat 51. izmēram. Piedāvāto apavu cenas ir ļoti draudzīgas. Apavu klāsts tiek nodrošināts gan no Latvijas, gan no tuvo kaimiņu - Lietuvas un Igaunijas apavu ražotājiem, kā arī nelielā apjomā no vietējiem apavu izplatītājiem. Mēs īpaši atbalstām Latvijas apavu ražotājus!

Liela izmēra apavu veikals „Apavi 40 +" ir pret resursu nelietderīgu izlietošanu, tādēļ uzskatām, ka liela izmēra apavi, kuri savam īpašniekam nav īsti derējuši, nedrīkst stāvēt skapī, tiem ir jādod otra iespēja - iepatikties jaunajam liela izmēra apavu īpašniekam, tāpēc veikalā tika atvērta arī komisijas nodaļa, kur pircējiem piedāvājam mazlietotus un pat pilnīgi jaunus komisijā nodotus apavus. Veikalā iespējams veikt pasūtījumu arī apavu izgatavošanai, jo kas gan var būt labāks par to, kad apavi der kā „uzlieti".

Vēlamies uzsvērt, ka liela izmēra apavu veikals „Apavi 40 +" ir par dabas daudzveidības saglabāšanu. No katra pirkuma 10 santīmi tiks nodoti Latvijas Dabas fondam bioloģiskās daudzveidības saglabāšanai Latvijā. Veikalā veiktie pirkumi tiek iepakoti bioplastmasas vai papīra maisiņos. Drukas darbiem cenšamies pēc iespējas vairāk izmantot 100% otrreiz pārstrādātu Latvijā ražotu papīru.

Esam padomājuši arī par klientu labsajūtu, iepērkoties fonā dzirdamas skanīgas putnu balsis, visapkārt zaļi telpaugi un koši krāsu akcenti - garastāvoklis ar katru veikalā pavadīto mirkli uzlabojas un sirdī mostas saulains pavasaris!

Kategorijas