Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Jautra jubilāru balle sociālās aprūpes centrā "Alūksne"

27. oktobrī aprūpes centrā atzīmēja kārtējo jubilāru balli, kas šoreiz, pateicoties mūsu atraktīvajām darbiniecēm, izvērtās jautrā pasākumā.

Jubilāru balli ievadīja centra darbiniece Ilzīte Boroduška. Katrs jubilārs bez muzikālā sveiciena (Ilzes Briediņa un grupa ,,Savējie’’) saņēma arī apsveikumu no centra direktores Rasmas Mucenieces.


Oktobra gaviļnieki ir Valentīna Vanaga (84), Vladimirs Voroņins (80), Jānis Zutis (72), Ņina Zinovjeva (86), Daina Melece (74), Lūcija Zaļakmentiņa (62), Verners Lācups (80) un Māris Sloģis (65).


Pie jubilāru galda gan sēdēja tikai puse - Ņina Zinovjeva, Māris Sloģis, Lūcija Zaļakmentiņa un Verners Lācups. Taču tas netraucēja jautrībai.

Pēc apsveikumiem, nelielas kafijas pauzes un saimnieču ceptās kūkas sekoja jautrā daļa. Vispirms tika parādīta ainiņa no dzīves - Lielā izpārdošana (teksta autore I. Boroduška). Darbojās I. Boroduška, Aina Vinogradova, Ināra Čerbikova un centra kliente Vija Grūbe.


Pēc tam sekoja lielā anekdošu stāstīšana pa profesijām. Katra stāstītāja iejutās tajā lomā, par kuru profesiju tika stāstīts. Vispirms uzstājās Ilzīte Boroduška. Viņas repertuārā bija anekdotes par viesmīļiem, Ināra Čerbikova iejutās skolotājas, bet Aina Vinogradova pārdevējas lomā. Jautras anekdotes stāstīja arī centra iemītniece Skaidrīte Aule. Pēc tam sekoja danči. Pēc krietnas līksmošanas visi norunāja tikties citos svētkos, vispirms - Mārtiņdienā.


Kategorijas