Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ābolmaizītes

Līga Vīksna

2015. gada 30. oktobris 00:00

11

Rupjās skaidiņās sarīvē 10 ābolus, pievieno cukuru (cik vēlas garšas kārpiņas), nedaudz vanilīna cukura un kanēļa, 2 olas, 3 ēdamkarotes skābā krējuma. Visu samaisa, pievieno nedaudz miltu (aptuveni 4 ēdamkarotes). Iegūto masu smērē uz baltmaizes šķēlēm. Cep eļļā uz pannas, vispirms apcepot pusi, kur uzlikta ābolu masa, pēc tam otru pusi.
Ja arī jums ir kāda ātri pagatavojama recepte, būsim priecīgi, ja padalīsieties ar mums un pārējiem “Alūksnes Ziņu” lasītājiem! Recepti un foto sūtiet uz e-pastu “liga.viksna@aluksneszinas.lv” vai pa pastu. Būs arī pārsteiguma balvas. ◆

Kategorijas