Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbols: “Pelikāni” cīnās Kocēnos

Didzis Bauers

2015. gada 19. novembris 16:05

215

Oktobrī startēja ceturtais Kocēnu novada atklātais čempionāts florbolā, kurā starp 15 komandām bija arī Alūksnes “Pelikāni”.

Jāatzīmē, ka alūksnieši pagājušajā sezonā kļuva par B divīzijas uzvarētājiem, kas deva viņiem tiesības spēlēt līgas A divīzijā.

Nedēļas nogalē Pelikāni” piedalījās otrajā sabraukumā un izcīnīja divas uzvaras. Savā starpā tikās pagājušās sezonas B divīzijas finālisti - “Pelikāni” un “P.K.U.”. Arī šoreiz spēcīgāki izrādījās alūksnieši ar rezultātu – 5:2. Otrajā spēlē “Pelikāni” tikās ar “Smilteni 09” un izcīnīja pārliecinošu uzvaru – 6:1. Pirmajā sabraukumā alūksnieši izcīnīja uzvaru pār “Komandantstundu” - 5:1 un piekāpās “FARM dumperi.lv CLUB” - 1:6.

Alūksnes “Pelikānos” spēlē: Salvis Leimanis, Krišs Spirks, Rolands Ozoliņš, Renārs Teters-Teterovskis, Raitis Teters-Teterovskis, Ritvars Ņeupakojevs, Arvis Solims, Kārlis Latiks, Jānis Štrauss, Mārcis Felšāns, Kristaps Bērziņš, Juris Valgums, Andis Bukalders, Rolands Sīlis, Kārlis Pops, Ģirts Boks, Renārs Cepurnieks, Ivars Laiva.

Kategorijas