Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Būs sava mājaslapa

Diāna Lozko

2015. gada 27. novembris 00:00

20

Alūksnes svētā Bonifācija Romas katoļu draudze sākusi darbu pie baznīcas mājaslapas izveides, līdz ar ko informācija par šajā baznīcā notiekošo būs pieejama plašākam cilvēku lokam un varēs izvairīties no pārpratumiem dievkalpojumu pārcelšanas gadījumā.
Alūksnes svētā Bonifācija Romas katoļu draudzes priesteris Tomašs Dudzjuks informē, ka ideja veidot mājaslapu radusies tādēļ, ka apkārtējo novadu katoļu draudzēm šādas mājaslapas jau ir. “Šajā mājaslapā būs pieejama informācija gan par baznīcas atrašanās vietu, gan par dievkalpojumiem svētdienās, kā arī citās dienās, un tas, par ko konkrētā mise tiek noturēta. Mājaslapā būs pieejamas arī fotogrāfijas par draudzes dzīvi, kā arī sprediķi, lai tos varētu izlasīt ikviens interesents,” viņš saka.
Par mājaslapu domāts jau ilgāku laiku, jo šāds informācijas iegūšanas veids atvieglo ne tikai draudzes locekļu dzīvi, bet arī pilsētas viesu dzīvi, kuriem, lai uzzinātu, kad tad īsti ir kāds dievkalpojums, nebūs vairs jāmeklē baznīca un informācijas dēlis pie tās vai arī telefona numuri, bet pietiks vien ielūkoties internetā draudzes mājaslapā, lai iegūtu nepieciešamo informāciju. “Tagad aizvien vairāk cilvēku vēlas piekļūt informācijai arī no saviem mobilajiem telefoniem,” saka draudzes loceklis un mājaslapas veidotājs Jānis Ločs.
Lai arī pašreiz mājaslapas adrese vēl nav zināma, šis jautājums tiek risināts. Ja ir kādi jautājumi tos var uzdot priesterim T.Dudzjukam pa tālruni 27497288. ◆

Kategorijas