Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Ievieš jaunu pakalpojumu tūrisma jomā Latvijā

No šodienas ikviens ceļotājs 24/7 on line sistēmā mājas lapā www.alsvets.lv varēs iegādāties ieejas biļetes uz jebkuras valsts muzeju, izstādi, kultūras un izklaides pasākumu, neizejot no mājas bez papildus samaksas. Šo jauno pakalpojumu ir ieviesusi tūrisma kompānija AL SVETS sadarbībā ar starptautisku kompāniju. Projekts paredz, ka ikviens patstāvīgais individuālais ceļotājs vai tūrisma grupas, ieejot mājas lapā http://alsvets.rgi.ticketbar.eu/en/home/#  var nopirkt ieejas biļetes uz 5 kontinentos lielākajās pilsētās atrodošamies muzejiem un netērēt laiku stāvot garās rindās un, ierodoties konkrētajā pilsētā, uzrādot iepriekš iegādātās ieejas biļetes, bez rindas ienākt muzejā un apmeklēt to. Biļetes uzrādīšanas veids ir norādīts pie apmaksas. Tas var būt gan izdrukājams vaučeris vai ielādēta biļete tālrunī.

Starptautisko sadarbības partneru portāls ir saslēgts ar www.alsvets.lv ieejas biļešu iegādes punktu Latvijā, un tajā ir vienkopus apkopoti un izvietoti visi pasākumi kultūras un izklaides jomā lielākajās un tūristu iecienītākajās pasaules valstīs, kas notiek pastāvīgi un regulāri, piem., Madam Tisso, van Goga muzejs, teatralizēts šovs Pekinā utml. Pakalpojums neattiecas uz biļešu iegādi uz mākslinieku koncertiem vai sporta pasākumiem.

Kā informē tūrisma kompānijas AL SVETS tūrisma speciāliste Diāna Zarecka, piedāvājums nācis no starptautiskiem partneriem un AL SVETS šobrīd ir vienīgā tūrisma kompānija Latvijā, kas piedāvā šo ērto risinājumu ceļotājiem un kuras mājas lapā viekopus apkopoti un izvietoti visi kultūras un izklaides pasākumi populārākajās pasaules pilsētās piecos kontinentos, uz kuriem var iepriekš iegādāties biļetes. Apmeklējamo objektu saraksti ir pieejami angļu un krievu valodā. Pilsētu un valstu saraksts nemitīgi tiek papildināts. Šobrīd sarakstā ir tādas pilsētas kā Amsterdama, Roma, Parīze, Ņujorka, Barselona, Berlīne, Budapešta, Bratislava, Prāga, Kopenhāgena, Dublina, Dubaja, Florence, Istanbula, Krakova, Lisabona, Londona, Losandželosa, Madride, Marakeša, Melburna, Šanhaja, Stokholma, Sidenja, Venēcija, Vīne, Valencija, Keiptauna, Atēnas u.c.

Ikviens patstāvīgais tūrists, kam ir iegādātas aviobiļetes un rezervēta viesnīca, bet vēl nav saplānots brīvais laiks, un ir vēlēšanās apskatīt apmeklējamās pilsētas ievērojamākās vietas vai piedalīties aktuālajos izklaides pasākumus, var portālā atlasīt no piedāvātā saraksta savām interesēm vispiemērotākās apskates vietas un iegādāties ieejas biļetes vēl pirms ceļojuma uzsākšanas. Būtiski ir tas, ka šeit nav ierobežojumu un pakalpojums atvieglo ceļošanu un taupa laiku.

Kategorijas