Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Iestāsies Latvijas Tautas sporta asociācijā

Līga Vīksna

2015. gada 11. decembris 16:46

51

Alūksnes novada pašvaldība iestāsies Latvijas Tautas sporta asociācijā. Par asociācijas biedru pašvaldība kļūs ar 2016.gadu.

Alūksnes novada pašvaldības sporta darba organizators Vilnis Veļķeris informē, ka par iestāšanos šajā asociācijā domāts jau ilgāku laiku, bet grūdienu rīkoties devusi aizvadītā vasara.

“Visi nav lieli sporta meistari un ar savu sagatavotību nevar startēt federāciju rīkotajos mačos. Analizējot Tautas sporta asociācijas piedāvājumu un domājot par iespējām Alūksnes novada iedzīvotājiem, kuri aizraujas ar sportu: spēlē basketbolu, volejbolu, skrien, brauc ar velosipēdu vai nodarbojas ar citām sporta aktivitātēm, - pašvaldība atvieglos šiem cilvēkiem iespēju startēt Tautas sporta asociācijas rīkotajos pasākumos. Šovasar Alūksnē organizējām vienu sacensību posmu pludmales volejbolā – pienesums bija jūtams. Kad Alūksnes novada pašvaldība Tautas sporta asociācijā būs kļuvusi par pilntiesīgu biedri, varēsim Alūksnē vairāk rīkot šādas un līdzīgas sacensības, jo tieši Tautas sporta asociācija Latvijā ir deleģēta rīkot Latvijas čempionātu posmus,” stāsta V.Veļķeris.

Iespējas, ko piedāvā Tautas sporta asociācija, esot lielas, piemēram, braukt uz Eiropas un pasaules līmeņa strādājošo sporta spēlēm, uz kurām netiekot “kurš katrs no malas”. Šobrīd Latvijas Tautas sporta asociācijā ir aptuveni 30 Latvijas pašvaldības. Biedra maksa gadā ir 260 eiro.

Kategorijas