Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnes novads saņem “Ghetto” balvu

Didzis Bauers

2015. gada 17. decembris 17:14

196

Pagājušajā nedēļā Rīgā notika “Ghetto Games” “Gada balvas 2015” pasākums, kurā balvu par sadarbību saņēma arī Alūksnes novada pašvaldība.

““Ghetto” kustība ieņem īpašu vietu starp daudziem sporta pasākumiem mūsu dzīvē: ar savdabīgiem turnīriem visdažādākajos sporta veidos ar atrakcijām, ar izdomu un jauniešu aizraušanu viņu stilā. Visus septiņus gadus Alūksnes pašvaldība ir uzņēmusi “Ghetto” ģimeni, kurai viss ir paticis. Kā sporta darba organizators devos pārstāvēt pašvaldību un saņēmu savdabīgu apbalvojumu, kas bija kā pateicība, ka mēs esam un varam. 2016.gadā “Ghetto Games” Alūksnē notiks 6.augustā, kad pilsēta svinēs svētkus. Jāsaka, ka šajās sacensībās piedalās ļoti maz mazpilsētu. Protams, aprīkojumu nodrošina rīkotāji, bet ir arī pašvaldības ieguldījums. Mums nav plašu laukumu, domāju, ka Pilssalas stadionā arī viss notiks,” stāsta novada sporta darba organizators Vilnis Veļķeris.

Šajā pasākumā mūsu novadnieks Dins Vecāns prezentēja ārkārtīgi interesantu un Ginesa rekorda cienīgu projektu. Viņš iecerējis noskriet 28 maratonus 28 dienās: sākt 15. maijā Rīgā un tad katru dienu citā Eiropas pilsētā skriet 28 dienas pēc kārtas. Mērķis ir piesaistīt līdzekļus vēža slimnieku ārstēšanai.

Kategorijas