Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Aicina uz labdarības tirdziņu

Diāna Lozko

2015. gada 18. decembris 00:00

17

Alūksnes un Apes novada fonda telpās atvērts labdarības tirdziņš. Tā ir iespēja, dāvājot prieku sev, to dāvāt arī kādam citam.
Fonda priekšsēdētāja Dzintra Zvejniece informē, ka katru preci var iegādāties attiecīgam ziedojumu nolūkam. “Tam, kādam nolūkam šīs lietas tika ziedotas, tam arī aizies līdzekļi no iegādātajām precēm,” stāsta Dz.Zvejniece. Tā, piemēram, fonda tirdziņā ir iespējams iegādāties arī Alūksnes Invalīdu biedrības adījumus un līdzekļi, kuri tiks ievākti par šīm lietām, tiks novirzīti turpmāko materiālu iegādei un citu adījumu un rokdarbu tapšanai Alūksnes Invalīdu biedrībā.
“Pagājušajā gadā tirdziņa nebija, bet tāds bija aizpagājušajā gadā un to rīkoja tikai fonds, taču šogad arī sadarbojamies ar Invalīdu biedrību,” stāsta Dz.Zvejniece. Šāda sadarbība spēj palīdzēt vēl plašākam cilvēku lokam, kā arī tirdziņa apmeklētājiem ļauj aplūkot plašāku preču klāstu. Pircēji var izvēlēties sev tīkamāko lietu vai arī interesējošāko ziedojumu mērķi un iegādāties preci.
Pašreiz tirdziņā var iegādāties skaistus cimdus un zeķes, sveces, rotaslietas, Ziemassvētku kartītes un citas lietas. Tirdziņa atvēršanas dienā kā pirmā pircēja ieradās Ārija Danga no Veclaicenes. “Nācu garām, un parasti jebkura lietiņa mani gaida. Ja jūtu, ka tajā virzienā man jāiet, tad dodos,” pauda Ā.Danga.
Ikviens var doties uz Alūksnes un Apes novada labdarības tirdziņu Sabiedrības centrā, lai palīdzētu kādai no labdarības idejām. Jāatgādina, ka viens no ziedojumu mērķiem ir arī Alūksnes pils lauvu atjaunošanai. Tirdziņš būs atvērts līdz 30.decembrim katru dienu no pulksten 10.00 līdz 17.00. ◆

Kategorijas