Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Adventes laiks sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Vislielākais prieks centra iemītniekiem ir par ciemiņiem, kuri brauc, lai iepriecinātu ar dziesmām, dejām.

Šodien, 18. decembrī, ar svētku programmu viesojās meitenes no Alūksnes bērnu un jauniešu centra. Koncerta nobeigumā centrs tika pie jauka Eņģelīša, kuru darinājuši 2. klases skolēni no Alūksnes vidusskolas. Centra direktore Rasma Muceniece, saņemot dāvanu, teica, ka Eņģelis noteikti rotās Ziemassvētku eglīti.


Bet 17.decembrī Ziemassvētku koncertu sniedza Alūksnes pilsētas senioru koris ,,Brūklenājs’’ (diriģente Sarmīte Brīdaka- Eliase). Pirms katras dziesmas tekstus no Bībeles lasīja Andris Eliass. Koncerts beidzās ar mums jau pazīstamo ,,Klusa nakts, Svēta nakts’’.


Piebilstams, ka ar šo kori aprūpes centru saista sena draudzība. Katru gadu koris kuplā skaitā iepriecina iemītniekus.


Šajā laika periodā notika arī decembrī dzimušo godināšana: Elmāram Ilsjānam (64), Ainai Plukšai (89), Andrejam Gusevam (66), Tamārai Kirilovai (59), bet gada apli noslēdza Marija Freimane (83). Dažadu iemeslu dēļ pie jubilāru galda sēdēja Tamāra Kirilova un Marija Freimane. Pārējos sumināja istabā.


Sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ Adventes laiks ir mīlestības laiks, kad gribas teikt otram labus vārdus un darīt labus darbus, lai iepriecinātu draugus tuvākā un tālākā apkārtnē, tāpat ciemiņus. Katrs pēc savām spējām piedalās dāvanu gatavošanā. Daļa no klientu darinātajiem groziņiem tika aizvesti uz Alūksnes un Apes novada fonda jubilejas pasākumu akciju. Dažādus darbiņus veic, lai vēlāk dāvanas saņēmējs būtu gandarīts. Lai devēja prieks ienāk katrā mājā!

Kategorijas