Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pasniedz “Zelta bites”

Līga Vīksna

2016. gada 8. janvāris 00:00

56

Alūksnes novada pašvaldība gada nogalē Alūksnes Kultūras centrā organizēja pasākumu, kā laikā pasniedza arī apbalvojumus - Gada balvas „Zelta bite” pieciem pašvaldības un tās iestāžu darbiniekiem pateicībā par paveikto darbu.
Gada balvu „Zelta bite” pašvaldība izveidoja 2013.gadā. „Zelta bite” ir apbalvojums, ar ko pašvaldība novērtē un pateicās esošiem un bijušiem pašvaldības administrācijas, iestāžu darbiniekiem, vēlētām amatpersonām. Šo apbalvojumu piešķir par būtisku ieguldījumu pašvaldības attīstībā, tās stratēģisko mērķu īstenošanā, politiskās un ekonomiskās sistēmas pilnveidē, pašvaldības kompetencē esošo jautājumu risināšanā, pakalpojumu sniegšanas kvalitātes un efektivitātes paaugstināšanā un citu ar pašvaldības darbību saistītu nozīmīgu veikumu.
“Par 2015.gadā paveikto “Zelta biti” saņēma pieci darbinieki. Par nozīmīgu profesionālu un ilggadēju ieguldījumu pašvaldības pakalpojumu kvalitātes attīstības veicināšanā to pasniedza Alūksnes novada pašvaldības Kancelejas vadītājai Viktorijai Avotai. Par godprātību darbā un nozīmīgu ieguldījumu Jaunalūksnes un Malienas pagastu attīstībā - Jaunalūksnes un Malienas pagastu pārvalžu vadītājai Intai Cinglerei. Par ilggadēju darbu pašvaldībā - Alūksnes novada pašvaldības būvvaldes būvinspektorei Ainai Kaukalai. Par godprātību, precizitāti, atsaucību un ieinteresētību darba pienākumu veikšanā - Strautiņu pamatskolas direktorei Ingrīdai Pedecei. Par godprātību, atsaucību, ieinteresētību darbā un radošu pieeju bibliotēkas pakalpojumu attīstībā - Jaunalūksnes pagasta bibliotēkas vadītājai Ievai Zakarītei,” stāsta Alūksnes novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka.
Pretendentus balvai, atbilstoši nolikumam, var ieteikt domes vadība, domes komitejas, pašvaldības izpilddirektors, strukturālo vienību un pašvaldības iestāžu vadītāji, kuru padotībā strādā vai iepriekš ir strādājusi konkrētā persona. Pieteikumus vērtē komisija - domes priekšsēdētājs, priekšsēdētāja vietnieki un pašvaldības izpilddirektore. Šogad “Zelta bitei” bija pieteikti vairāk nekā 10 darbinieki. ◆

Kategorijas