Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Basketbols: “BJSS Alūksne” pēdējas divas spēles pirms “playoff”

Didzis Bauers

2016. gada 8. janvāris 16:57

129

Šodien, 8.janvārī, pulksten 20.00 Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas sporta zālē basketbola komanda “BJSS Alūksne” uzņems “BJBS Rīga”, bet rīt, 9.janvārī, pulksten 13.00 spēlēs ar komandu “Saulkrasti”.

Gadu alūksnieši pabeidza lieliski, uzvarot “BJSS Madona” ar 62: 57. Tas viņiem ļāva nostiprināties ceturtajā vietā apakšgrupā. Pagājušajā gadā rezultatīvākais komandā ir Rūdolfs Sviklis ar vidēji gūtajiem 15,8 punktiem spēlē, Jānis Kliests bija labākais cīņā par atlēcošajām bumbām – 9,4 bumbas spēlē. Valters Šelders izcēlās ar 6,1 rezultatīvu piespēli.

“Šī bija svarīga uzvara, jo mums nepaveicās ar izbraukuma spēli Krāslavā un Saulkrastos, jo ir komandas, kas jāuzvar. Mēs esam vienkārši labāki, bet, protams, ir melnās dienas, kad nekas neizdodas. Šogad mums divas pēdējās spēles mājās pirms izslēgšanas spēlēm, abas – šīs nedēļas beigās ar Rīgas komandu un sarunātā kalendārā neieliktā spēle ar Saulkrastu komandu. Situācija nav tā labākā, jo daudz traumēto. Mūsu spēles veidotājs Valters Šelders ir izsists no ierindas, uz spēli Madonā daudziem bija gripa, tāpēc spēlējām piecatā. Bet salīdzinoši rezultāti ir labi un domāju, ka būs vēl kāda uzvara pirms izslēgšanas spēlēm. Paņemsim jaunatni un pacīnīsimies atlikušajās četrās apakšgrupas spēlēs. Krišjānis Graudiņš tagad ir izlaidis daudzas spēles, bet ieguvums mums ir Jānis Kivriņš,” stāsta “BJSS Alūksne” galvenais treneris Ēriks Gross.

Kategorijas