Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pārstāv Ziemeru pamatskolu televīzijas spēlē

Agita Bērziņa

2016. gada 22. janvāris 07:49

661

Šodien pulksten 19.05 Latvijas Televīzijas 1.kanālā varēs just līdzi Ziemeru pamatskolas 9.klases skolniecei Gundai Ojai populārajā erudīcijas spēlē skolēniem “Gudrs, vēl gudrāks”. Kopā ar Gundu uz spēli devās klasesbiedri, draudzenes un klases audzinātāja Iluta Sustenberga.

Gunda ir pirmā no Ziemeru pamatskolas, kura mēģinājusi pieteikties spēlei un arī izvēlēta tai. Viņa pieteikusies pašā pēdējā mirklī – dienu, pirms beidzās pieteikšanās devītklasnieku kārtai. “Lai gan lēmums bija pēkšņs, doma par piedalīšanos man bija jau trīs gadus, taču vienmēr pietrūka drosmes un nodomāju, ka piedalīšos nākamgad. Beidzot to izdarīju! Iespējams, ka tā bija mana pēdējā iespēja piedalīties, jo šogad absolvēšu 9.klasi un nākamajā mācību gadā mācīšos citā skolā,” stāsta Gunda.

Viņa nenoliedz iespēju, ka nākotnē varētu izvēlēties profesiju, kas saistīta ar darbu televīzijā, tāpēc viss piedzīvotais viņai šķiet ļoti vērtīgs. “Televīzijā raidījums ilgst vien stundu, bet filmēšana notika sešas stundas. Mūs grimēja, pārfilmēja eksperimentus, pārjautāja jautājumus. Tas nebija viegli. Taču man patika un palikušas vienīgi labas atmiņas. Aicinu pieteikties, ir vērts riskēt!” saka Gunda.

Kategorijas