Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Dzers sulu un lasīs laikrakstu

Līga Vīksna, Diāna Lozko

2016. gada 5. februāris 00:00

18

“Alūksnes Ziņu” loterijas “Abonē laikrakstu “Alūksnes Ziņas” un laimē” uzvarētāji saņēmuši  balvas – sulu spiedi un “Alūksnes Ziņu” abonementu 12 mēnešiem. Lasītāji atzīst, ka par iegūtajām balvām ir priecīgi un vēl arī turpmāk laikraksta slejas piepildīt ar tikpat aizraujošiem rakstiem.
Veclaiceniete Inta Rezgoriņa laimēja galveno balvu – sulu spiedi “Stollar JE95”. Viņa “Alūksnes Ziņas” abonē sesto gadu. “Līdz šim biju laimējusi arī kāda cita izdevuma loterijā, taču “Alūksnes Ziņu” akcijās - pirmo reizi!” stāsta I.Rezgoriņa. Viņai gan mājās jau esot sulu spiede, taču arī šī atradīšot savu pielietojumu. I.Rezgoriņas piemājas saimniecībā “Pauguri” izaug daudz sulu spiedē izmantojamo produktu. Viņa saka, ka “Alūksnes Ziņās” izlasa visu – gan vietējās ziņas, gan aprakstus par cilvēkiem.

Prieks par iegūtajām
grāmatām
Pieci lasītāji laimēja “Alūksnes Ziņu” abonementu 12 mēnešiem. Erna Zariņa no Gaujienas pagasta atzīst, ka ir ļoti priecīga par šādu dāvanu. “Tas ir ļoti brīnišķīgi, ka vēl pusotru gadu varēšu lasīt “Alūksnes Ziņas”, jo pati esmu abonējusi līdz šā gada vidum. Izmantojot dāvanu, abonements man pagarināts līdz nākamā gada vidum. “Alūksnes Ziņas” lasu ļoti sen. Patīk lasīt interesantos un labos rakstus par mūsu novadu cilvēkiem, kas ir katrā numurā, noteikti pārskatu mirušo personu sarakstu, ziņas – visu! “Alūksnes Ziņām” ir arī laba televīzijas programma,” stāsta E.Zariņa. Viņa ir arī aktīva mūsu laikraksta konkursa “Meklē dziļāk “Alūksnes Ziņās”!” dalībniece un atzīst, ka ir ļoti priecīga par iespēju šādi iegūt grāmatas. “Mums Gaujienā nemaz nav iespējas grāmatas nopirkt, bet šādi esmu ieguvusi daudzas jaunas grāmatas. Tiesa, dažreiz ir grūti atrast vajadzīgo teikumu, bet citreiz izdodas ļoti ātri,” viņa saka.

Patīk viss – arī humoriņš
Arī Gunta Dunce no Annas pagasta atzīst, ka “Alūksnes Ziņu” abonements ir ļoti laba dāvana. Arī viņa ir ilggadēja “Alūksnes Ziņu” lasītāja. “Man patīk raksti par mūsu novadu cilvēkiem, viņu dzīvesstāsti un pieredze. Man avīzītē viss patīk – arī “Alūksnes Ziņās” lasāmais humoriņš!” viņa saka.
Laikraksta abonementu laimēja arī mālupiete Aina Bērziņa, kurai avīzi uz šo gadu abonēja meita Ilona Riekstiņa, līdz ar to dāvana tiks izmantota nākamā gada garumā. I.Riekstiņa stāsta, ka ģimenē “Alūksnes Ziņas” lasa visi kopš to iznākšanas. “Patīk sleja, viedokļi, komentāri, lasītāju raksti, televīzijas programma un filmu apraksti. Ļoti patīk pielikums “Dzīvespriekam” - tur ir tik labas ēdienu receptes! Bet “Dzīvesprieka” redaktora sleja ir ļoti labs tekstuāls materiāls tulkošanai angļu valodas stundām – piemēram, mēs angļu valodas stundās no tās tulkojām ieteikumus ceļošanai. Tiesa, reizēm nav saistoši raksti par tēmām “no lielās preses”, jo par šo tēmu lasīts jau citur. Kopumā avīze mums patīk, vienīgi divreiz nedēļā varētu iznākt...” saka I.Riekstiņa. ◆

Kategorijas