Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Galda tenisisti sāk jauno sezonu

Didzis Bauers

2016. gada 6. februāris 11:41

104

Nedēļas nogalē Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā notika Alūksnes atklātā čempionāta galda tenisā 1. kārta.
Šogad tiks izspēlētas četras kārtas Alūksnes atklātajā čempionātā galda tenisā un pēc vasaras vēl četras kārtas SK “Lagūna” kausa izcīņā. Paredzēti arī atsevišķi turnīri: 16.aprīlī novada čempionāts, 6.augustā Pilsētas svētku turnīrs un 8.oktobrī Jāņa Baltauša piemiņas turnīrs.

Pirmajā kārtā starp 29 dalībniekiem uzvarēja vecmeistars Guntis Lezdiņš no Valmieras. Otrais bija gulbenietis Aigars Žvīgurs. Alūksnietis Aivars Dulbergs ierindojās 3.vietā. 5.vietā - Guntis Pauders. Apenietis Ingus Meisters – 10.vietā.
“Astoņas kārtas visa gada garumā bija nogurdinoši un šķita, ka uz beigām nav tās intrigas. Tas ir par garu, tāpēc izdomājām visu pasākumu pārdalīt uz pusēm, lai neieietu rutīnā. Pirmo izspēlēsim atklāto čempionātu, kurā kopvērtējumā skatīsim trīs labākos rezultātus un aprīlī būs jau apbalvošana,” stāsta sacensību organizators Aivars Dulbergs.
SK “Lagūna” kausa izcīņā arī četrās kārtās ņems vērā trīs labākos rezultātus. “Jaunums mums būs speciāli alūksniešiem. SK “Lagūna” sadarbībā ar novada pašvaldību kopskaitā organizēs 11 sacensības, kurās visi alūksniešu rezultāti ies kopvērtējumā un būs iespēja nopelnīt reitinga punktus, kas beigās labākajam pārvērtīsies naudas balvā - 100 eiro - no zemnieku saimniecības “Priednieki”. Otro kārtu izspēlēsim ātrāk, jo labākie mēneša beigās startēs Tautas līgā. Tur es būšu vienīgais dalībnieks no mūsu novada, bet pārstāvēšu Gulbenes komandu. Pašreiz cīnāmies par pirmo vietu, bet turpat ir Alojas un Rēzeknes komandas. Palikuši divi sabraukumi, kuros izšķirsies, kurā vietā būsim,” stāsta A.Dulbergs.

Kategorijas