Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pieteikties varēs tikai elektroniski

Līga Vīksna

2016. gada 8. februāris 07:43

144

Lauku atbalsta dienests informē, ka pieteikties platību maksājumiem šogad varēs tikai elektroniski, izmantojot dienesta Elektroniskās pieteikšanās sistēmu (EPS).

Lai to izdarītu, lauksaimniekiem jānoslēdz līgums par EPS pakalpojumu izmantošanu. Dienests aicina visus lauksaimniekus, kuri vēl nav kļuvuši par EPS lietotājiem līdz šim, noslēgt lietotāja līgumu tuvākajā laikā, lai pavasarī laikus varētu sākt lietot EPS un iesniegt iesniegumu maksājumu saņemšanai. Līguma forma ir pieejama gan elektroniski dienesta mājaslapā “www.lad.gov.lv” izvēlnē “Kā kļūt par EPS lietotāju”, gan arī dienesta klientu apkalpošanas centros. Aizpildītu līgumu var iesniegt klientu centros vai nosūtīt elektroniski, izmantojot elektronisko parakstu.

Pavasarī dienests rīkos atbalsta pasākumus, lai informētu lauksaimniekus par EPS lietošanu un pieteikšanos platību maksājumiem elektroniski. Atbalstu sniegs arī Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrs. Konsultācijas var saņemt arī jebkurā dienesta klientu apkalpošanas centrā klātienē, rakstot e-pastu “klienti@lad.gov.lv” vai zvanot uz informatīvo tālruni 67095000.

Kategorijas