Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Četri labākie – no Alūksnes

Līga Vīksna

2016. gada 12. februāris 00:00

17

Vakar Rīgā sumināja konkursa “Latvijas labākais tirgotājs 2015” uzvarētājus, starp kuriem ir arī četri Alūksnes uzņēmumi.
Veterināro aptieku un klīniku grupā uzvarēja SIA “Labākie draugi” Alūksnes veterinārā klīnika “Labākie draugi”. Skaistumkopšanas salonu grupā uzvarētāju godā - Alūksnes SIA “Skaistuma darbnīca”, viesnīcu un viesu namu grupā – SIA “JM grupa” Alūksnes viesnīca “Jolanta”, veikalu grupā – SIA “Dzīpari S” Alūksnes salons “Dzīpars”.
Konkursu jau ilgāk nekā 20 gadus Latvijā rīko Latvijas Tirgotāju asociācija kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību, lai paaugstinātu nozarē strādājošo profesionalitāti. Eksperti izvērtējuši labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus visā Latvijā. Šogad konkursā piedalījušies 198 uzņēmumi no visas Latvijas, kas vērtēti pēc to darbības grupām. 66 uzņēmumi no visiem atbilduši konkursa kritērijiem, jo saņēmuši vismaz 92 punktus no 100. Par uzvarētājiem konkursa rīkotāji atzinuši 48 uzņēmumus, laureāta diplomi piešķirti 17 un dalībnieka diploms – vienam uzņēmumam.
Kopā ar Alūksnes novada uzņēmējiem konkursa noslēgumā vakar Rīgā bija arī pašvaldības pārstāvji – domes priekšsēdētāja vietnieks Dzintars Adlers un uzņēmējdarbības atbalsta speciāliste Sanita Ausēja, kuri apsveica uzņēmumus ar panākumiem un pateicās par Alūksnes novada atpazīstamības veicināšanu. ◆

Kategorijas