Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sestdien sāksies novada čempionāts basketbolā

Didzis Bauers

2016. gada 16. februāris 07:31

576

Alūksnes novada čempionāta basketbolā dalībniekus apstiprināja  komandu pārstāvju sanāksmē: dalību turnīrā pieteica desmit vīriešu un četras sieviešu komandas. Pirmā spēle notiks  20.februārī pulksten 9.30.

"Esam vīrus sadalījuši divās līgās – sešas stiprākās komandas pēc pagājušā gada rezultātiem un četras otrajā līgā. Katra līga izspēlēs apli. Divas labākās komandas no otrās līgas iet tālāk un spēlē ar labākajām divām 1. līgas komandām, sākas izslēgšanas posms, izspēlējot saucamo “krustu”. Galvenā izmaiņa šogad ir tā, ka fināls būs divu spēļu summa. Ja būs neizšķirts abu spēļu summā, spēlēs pagarinājumu. Domāju, ka būs interesanti. Meitenēm būs divi sabraukumi, un katram medaļas kaklā. “Limbaži” un “Rēzekne” vēlējās kompaktāku izspēli braukāšanas dēļ. Pēc apļa izspēles noteiksim uzvarētāju,” stāsta turnīra galvenais tiesnesis Ēriks Gross.

Šogad vīriem pieteikušās komandas: “4plus”, “Alsviķi”, “Lave”, “Meža zemes”, “Standarts” un “Virsaitis”, kas pēc pagājušā gada rezultātiem spēlēs 1.līgā. 2. līgā spēkiem mērosies: “Alsviķu skola”, “Burgeri” (pagājušā gada “Veterāni”), “BJSS” un “BJSS – 2”.  Sieviešu komandām novadu pārstāvēs divas komandas - “Alsviķi” un “BJSS”. Viesos brauks komandas “Limbaži” un “Rēzekne”. Alūksnes novada čempionātu basketbolā organizē Alūksnes novada pašvaldība sadarbībā ar sporta klubu “Marienburga BK”.

Kategorijas