Aluksniesiem.lv ARHĪVS

„Maxima Latvija” veikalā Alūksnē janvārī saziedoti vairāk nekā 300 eiro

Labdarības programmai „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” janvārī „Maxima Latvija” veikalā Alūksnē saziedoti 333,16 eiro. Kopumā visā Latvijā janvārī saziedoti 14 429,77 eiro. No saziedotajiem līdzekļiem 12 853,81 eiro saziedoti veikalu ziedojumu kastītēs pie kasēm, 1214,82 eiro – no pārdotajiem AS „Tukuma piens”, AS „Laima” un SIA „Rīgas Piensaimnieks” akcijas produktiem „Maxima Latvija” veikalos, bet 361,14 eiro – īpašā interaktīvā ziedošanas stendā, kas janvārī atradās „Maxima Latvija” veikalā Līvānos.  

Ar labdarības organizācijas Ziedot.lv un reģionālo organizāciju atbalstu janvārī palīdzēts jau 1090 bērniem līdz divu gadu vecumam Rīgā un 27 citās Latvijas pilsētās un ciemos, izsniedzot 1086 autiņbiksīšu un 1766 piena maisījumu iepakojumus.

„2016. gads 1090 mazuļiem ir sācies ar mīlestību, ko sniedz ne tikai vecāki, bet arī sabiedrība. Sirsnīgi pasakāmies par regulāro atbalstu, lai palīdzētu trūcīgu ģimeņu mazuļiem piecelties kājās,” stāsta labdarības organizācijas Ziedot.lv vadītāja Rūta Dimanta.

Janvārī aktīvākie ziedotāji bijuši rīdzinieki, veikalu ziedojumu kastītēs saziedojot 5960,72 eiro. Ievērojamu atbalstu bērniem no maznodrošinātajām ģimenēm, kas pārsniedz 500 eiro, snieguši arī Jelgavas, Daugavpils un Rēzeknes iedzīvotāji.

„Mums prieks, ka visiem kopā ir izdevies palīdzēt tik daudz mazuļiem. Mazie ķipari vēl nespēj pateikt paldies, bet vecāku sejās paustais prieks ir neizsakāms, tādēļ vēlreiz vēlamies pateikties par atbalstu visiem ziedotājiem, partneriem, Ziedot.lv un reģionālajām organizācijām, kas pielikuši savu artavu, lai varētu palīdzēt mazuļiem,” saka „Maxima Latvija” Zīmola departamenta direktore Viktorija Gulbe.

„Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” ir labdarības organizācijas Ziedot.lv un SIA „Maxima Latvija” organizēta labdarības programma sadarbībā ar reģionālajām organizācijām. Programmas mērķis ir palīdzēt ap 2000 bērnu no maznodrošinātajām ģimenēm līdz divu gadu vecumam. Atbalsts ģimenei un bērnam tiek sniegts nedēļu pirms bērna kopšanas pabalsta saņemšanas. Šajā laikā projekta ietvaros ģimenēm katru mēnesi tiek nodrošinātas autiņbiksītes un piena maisījumi 16 eiro vērtībā, kas sedz vienas nedēļas izdevumus šīm mazulim ikdienā nepieciešamajām precēm. Labdarības programmai „Palīdzi trūcīgiem mazuļiem” janvārī saziedotie līdzekļi tika pārskaitīti Ziedot.lv fondam, kas ir projekta īstenotāji.

Kategorijas