Aluksniesiem.lv ARHĪVS

,,Sniegbaltīte un septiņi rūķīši’’ un citas aktivitātes aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Šodien, 24. februārī centra iemītniekus iepriecināja Alūksnes novada vidusskolas leļļu teātra studijas grupa ar uzvedumu ,,Sniegbaltīte un septiņi rūķīši’’.

Izrādē piedalījās Sanita Degsne Mironova,Santija Degsne Mironova, Elizabete Korpa, Viktorija Unriežus, Klinta Luika, Marija Beļajeva, Viktorija Ābltiņa, Andrejs Ločmelis,Edijs Bizjakovs,Enijs Bizjakovs, Edeniss Locenieks, Ričards Zvaners, Evelīna Kalniņa.
 Pēc izrādes vecāko klašu skolēni Evija Zvanere, Kristers Musts, Elīze Daunaroviča, Sandis Duba, Mikus Cekulis parādīja interesantus fizikas eksperimentus.
Vadītāja- skolotāja Ilona Apsīte.

Atvadoties skolēni atstāja pavasari- zilās vizbulītes, nav svarīgi,ka bija roku darinātas, taču sasildīja sirdi.  Paldies visiem!
Bet dienu iepriekš centrā svinēja jubilāru   balli. Šajā mēnesī tādi bija trīs. Vija Grūbe 7.februārī. nosvinēja savus 75 gadus, Alisei Čuslei 11.februārī palika -90! Bet 25. februārī Antoņinai Naklanovai -83 gadi.

Jubilārus sveica aprūpes centra vecākā medicīnas māsa Maija Kļaviņa. Kā parasti, arī šoreiz neizpalika dziesmas un dejas par muzikālo pusi parūpējās Ilze Briediņa

( klavieres) un centra pārvaldnieks Aivars Tarass ( akordeons ). Tā kā šajā mēnesī pēc austrumu horoskopa savas pilnvaras pārņēma Pērtiķis, tad arī  mēs, kuri dzimuši valdnieka  gadā viņiem dāvinājām simbolisku medaļu ar Pērtiķīti. Tādi iemietnieki kuri saņēma šo simbolu bija  deviņi- Vija Opse,Marija Freimane, Dzintārs Vinogrādovs, Līvija Kraukle, Tamāra Kirilova, Austra Ausekle, Aija Prindule, Mirdza Brūvele un Maija Grūbe.

Tā kā drīz sevi pieteiks Marts , kas nesīs līdzi lieldienas, tad rehabilitācijas kabinetā top arī rokām gatavoti olu groziņi, gatavo arī svečturus, kādi no tiem rotāja arī jubilāru galdu. Priecājamies par to, kas ir jo rītdiena nāks pati ar savām rūpēm.
Tversim mirkļus un  ar mazajām laimītēm gaidīsim pavasari.

Kategorijas