Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Radošos darbus konkursam “Mēs šķirojam. Pievienojies mums!” var iesniegt līdz 11.martam

Atsaucoties skolēnu aicinājumam, AS „Latvijas Zaļais punkts” pagarina radošo darbu pieņemšanas laiku par vienu nedēļu un skolēni savus darbus konkursam „Mēs šķirojam. Pievienojies mums!” var iesūtīt līdz pat 11.martam.
 
AS ”Latvijas Zaļais punkts” sadarbībā ar lielveikalu tīklu “Rimi” un “Cido pārtikas grupu” aicina 1.-12.klašu skolēnus no visas Latvijas piedalīties radošo darbu konkursā „Mēs šķirojam. Pievienojies mums!”, sagatavojot un iesūtot reklāmas maketu par atkritumu šķirošanas nozīmīgumu ikdienā. Reklāmas makets drīkst būt zīmēts, līmēts, datorgrafikā, kolāžā vai radīts citā tehnikā.

Iesniegtos darbus vērtēs konkursa “Mēs šķirojam. Pievienojies mums!” žūrija, kas izvēlēsies 10 oriģinālākos un radošākos darbus. Labāko desmit darbu autori savai klasei  balvā iegūs atraktīvu un sportisku pasākumu - “Lielā šķirošanas stafete” sporta žurnālista Armanda Tripāna un sporta deju dejotājas Martas Kalējas vadībā. Uzvarētāju radošo darbu maketi tiks publicēti nacionālajos vai reģionālajos laikrakstos.

Aicinot skolēnus piedalīties konkursā, sporta žurnālists Armands Tripāns stāsta:  “Šī stafete jauniešiem ir svarīga, lai saprastu, ka aiz katra no mums paliek atkritumi. Ar savu piemēru vēlos jauniešiem parādīt, cik patiesībā vienkārši ir šķirot atkritumus un, ka ik dienu katrs no mums var izdarīt labu darbu Latvijai.  Mums katram ir jāsāk ar sevi un savu māju – un kopā mums viss izdosies.”

Radošā konkursa “Mēs šķirojam. Pievienojies mums!” nolikums un nosacījumi pieejami AS “Latvijas Zaļais punkts” mājas lapā Jaunumu sadaļā – http://www.zalais.lv/lv/jaunumi/konkursi.

Kategorijas