Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sākas ikgadējais parka skrējienu seriāls

Ilze Bogdanova

2010. gada 28. aprīlis 14:53

667

Pagājušajā nedēļā starts tika dots tradicionālajam parka skrējienu seriālam “Alūksne 2010”, kura pirmā kārta pulcēja vairāk nekā 40 dalībniekus.

Starp viņiem galvenokārt bija Alūksnes pilsētas sākumskolas un Mālupes pamatskolas skolēni, kas  bija aktīvi skrējiena dalībnieki arī iepriekšējos gados. Uzaicinājumam piedalīties kādreizējā vieglatlētikas trenera Ilgvara Vaska rīkotajā pasākumā atsaucās arī bobslejists Intars Dambis, kurš šobrīd atpūšas pēc aktīvās sezonas beigām. Bez viņa pieaugušo vecuma grupās startēja pārsvarā alūksnieši, starp kuriem bija arī pa vienam Jaunannas un Jaun­alūksnes pārstāvim.

Labākie rezultāti sieviešu konkurencē Lāsmai Trifonovai no Mālupes (S0), Leldei Jurģītei no Alūksnes pilsētas sākumskolas (S1), Laurai Orehovai no Alūksnes pilsētas sākumskolas (S2), Laurai Bērziņai no Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas (S3), Ivetai Veļķerei no (S4) un Skaidrītei Cīmiņai (S5) no Alūksnes. Vīriešu konkurencē ātrākie bija Raiens Pauriņš no Alūksnes pilsētas sākumskolas (V0), Jānis Veļķeris no Alūksnes pilsētas sākumskolas (V1), Arnolds Dmitrijevs no Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas (V2), Raimonds Siliņš no Jaun­annas (V3), Viesturs Zaķis no Jaunalūksnes (V4) un Ivars Fērmanis no Alūksnes (V5).

Nākamā skrējienu seriāla kārta paredzēta jau šodien. Interesenti tiek gaidīti ierastajā tikšanās vietā un laikā: sacensību centrā netālu no Vējakalna un Rijukalna ielas krustojuma, kur individuālie starti tiek doti laikā no pulksten 16.00 līdz 19.00.

Vairāk foto

Kategorijas