Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mainīs mīļumu pret siltumu

Dzīvnieku māja “Astes un Ūsas” kopā  ar veikalu “Valdis” aicina iesaistīties labdarības akcijā “Mainām mīļumu pret siltumu”. Ikviens aicināts nākamnedēļ uz veikalu nest apģērbu, ko akcijas noslēguma dienā, 12.martā, varēs iegādāties kāds cits, ziedojot naudu dzīvnieku mājai. Izsolē varēs iegādāties arī citas vērtīgas, slavenu cilvēku dāvātas, lietas.

“Tev ir apģērbs, kas ir labā stāvoklī, bet tu to vairs nelieto, jo ir palicis par mazu vai īsti nepatīk? Tu labprāt vēlies palīdzēt patversmes “Astes un Ūsas” dzīvniekiem? Tad atnes šo apģērbu uz veikalu “Valdis” (Latgales iela 3b, Alūksne), nosaki simbolisku cenu un 12. martā ļauj kādam citam iegādāties šo apģērbu!” aicina brīvprātīgā Elīna Dambe.

12.martā laikā no pulksten 10.00 līdz 12.00 varēs iegādāties labas lietas par simboliskām cenām, kā arī piedalīties simboliskā izsolē, kur varēs iegūt Latvijā populāru cilvēku īpaši šai akcijai ziedotās mantas. “Sākumā bija ideja aicināt iedzīvotājus veikt pavasara tīrīšanu skapjos un lietas, kas sen nav vilktas, bet ir labā stāvoklī, ziedot labdarībai. Tā domājot un plānojot, iedomājāmies, ka forši būtu uzrunāt slavenības no mūsu pašu novada un aicināt kaut ko ziedot akcijai. Tā radās ideja par izsoli. Slavenības ir atsaucīgas. Uzreiz atsaucās Andrejs Rastorgujevs, Dainis Dobelnieks, kā arī grupas “Musiqq”, “Tranzīts”. Bez jebkādiem jautājumiem viņi bija gatavi iesaistīties un palīdzēt,” stāsta  E.Dambe.

Akcijā savāktie ziedojumi galvenokārt tiks novirzīti kurināmā iegādei, kā arī voljēru grīdu flīzēšanai. “Malka mums ir nepieciešama nākamajai sezonai, gribam to sagādāt laikus, lai nav tā, ka, pienākot rudenim, ir jādomā, kā spēsim nodrošināt siltumu telpās. Grūti spriest, kāda būs cilvēku atsaucība. Ceram, ka cilvēki nekautrēsies un piedalīsies. Gribētu uzsvērt to, ka apģērbus un aksesuārus, kurus cilvēki gribētu ziedot labdarības akcijai, var nodot anonīmi. Vienīgais, kas tiks prasīts, atstājot apģērbus, ir telefona numurs gadījumam, ja ziedotais apģērbs netiek pārdots un pēc tam vēlaties to atpakaļ. Arī pašā pārdošanā ziedotājiem nav jāpiedalās. Pircēji nezinās, kam iepriekš šīs lietas ir piederējušas. Arī slavenību izsole būs savā ziņā anonīma. Katrs, kurš vēlas iegūt kādu no slavenību lietām, varēs noteikt pats savu likmi, iemest to speciālā kastē - uzvarēs lielākā likme,” stāsta E.Dambe.

Kategorijas