Aluksniesiem.lv ARHĪVS

“Adrenalin.lv” sezonu sāk jaunā līmenī

Līga Vīksna

2010. gada 29. aprīlis 09:59

953

Alūksnieša Renāra Kārkliņa ekstrēmo sporta veidu organizācija – motoklubs “Adrenalin.lv” šajā sezonā mainījis savu darbību, izvirzot jaunus un tālejošus mērķus.

Viens no “Adrenalin.lv” īpašniekiem R.Kārkliņš atzīst, ka klubs ir attīstījies jaunā līmenī – ja līdz šim to atpazina kā motoklubu no Alūksnes, tad tagad pamatdarbība notiek Rīgā un klubam ir otrs līdzīpašnieks - Artis Grīnbergs no Saldus. Šobrīd klubā nav neviena ļoti slavena motosportista, jo kluba attīstības koncepcija paredz - balstīties uz sava kluba biedru kodolu un pašiem izaudzināt jaunos talantus. Lai to īstenotu, klubs ir piesaistījis motokrosa speciālistu, treneri Arni Kalniņu un fotomākslinieku Mārtiņu Plūmi. Ir izveidota sava Motolaboratorija, kurā remontē un sagatavo startiem gan sava kluba biedru, gan citu motosportistu tehniku. “Esam noslēguši līgumu ar „Monster Energy Latvija”, kas paredz izplatīt šo produkciju. Latvijas motosporta sabiedrībai piedāvāsim arī populāro ASV brendu „O’Neal”. Latvijas motosporta klubiem piedāvāsim veidot atpazīstamību un imidžu Latvijas, Eiropas tirgos. Centīsimies piesaistīt savam klubam pēc iespējas vairāk jaunatnes, kas  vēlas nodarboties ar motosportu, un dot viņiem lielisku iespēju iepazīt šī sporta veida nianses un aizkulises,” stāsta R.Kārkliņš.

Nesen Rīgā “Adrenalin.lv” prezentēja savu komandu, kur visiem bija iespēja izmēģināt pacelt „baiku” uz pakaļējā rata un iepazīt triāla motociklus. Prezentācijas apmeklētāji šo pasākumu atzina par ļoti jaudīgu un labā līmenī organizētu. Klubam ir arī sava mājas lapa internetā – www.adrenalin.lv, kur atrodama informācija gan par klubu, tā biedriem un atbalstītājiem, gan atraktīvi foto un video materiāli, intervijas ar dažādiem sportistiem ar “Adrenalin.lv” raksturīgu piesitienu.

Šajā sezonā klubu “Adrenalin.lv” sacensībās pārstāvēs vairāki alūksnieši – pats R.Kārkliņš (MX 13+), Armands Lazdiņš (MX 13+), Renārs Duļbinskis (MX 13+), Jānis Ļuļis (MX 13+), Kristers Kovgers (MX 2), kā arī sportisti no citām Latvijas apdzīvotām vietām. “Mums ir 13 aktīvi kluba biedri, kuri paši piedalās sacensībās, bet daudzi kluba biedri ir kā atbalstītāji un līdzjutēji. Mūsu kluba piloti par brīvu var trenēties trasē Jaunlaicenes pagastā un divās trasēs Rīgas apkārtnē. Galvenie šīssezonas mērķi ir piedalīties visos sešos superkausa posmos un dalība “Vaidavas kausā”. Aktīvi strādājam, lai arī nākamgad startētu visos Latvijas čempionāta posmos. Esam uzsākuši frīstaila rampas būvniecību Rīgā, jo gribas arī šajā lauciņā startēt,” atklāj R.Kārkliņš.

Kategorijas