Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Saziedo 673 eiro, lielākā likme par Rastorgujeva krekliņu

Sestdien Dzīvnieku māja “Astes un Ūsas” kopā ar veikalu “Valdis” aicināja iesaistīties labdarības akcijā “Mainām mīļumu pret siltumu”. Akcijas laikā tika saziedoti 673,08 eiro, kas ir līdz šim lielākā naudas summa, kāda tikusi vienā akcijā ziedota dzīvnieku mājai.

“Akcija ir izdevusies jau tāpēc vien, ka uz jaunām mājām devās divi suņuki un viens kaķis. Suņuku Pifu noskatīja un adoptēja jau pirms akcijas beigām, viņš bija ielikts sociālajos tīklos kā viens no akcijas vēstnešiem un pateicoties tam arī tika pie jaunām mājām.  Akcijas dienā veikalā Valdis līdzi bija paņemti divi suņi un divi kaķi, no kuriem vienu sunīti un vienu kaķīti uzreiz arī adoptēja. Arī saziedotās naudiņas ziņā šī ir izdevusies akcija. Tik lielu naudas summu varējām savākt pateicoties dažām no izsoles lielajām likmēm,” stāsta dzīvnieku mājas brīvprātīgā Elīna Dambe.

Lielākā likme bija par Andreja Rastorgujeva krekliņu ar starta numuru - 100 eiro. Karstākā cīņa bija par "Dinamo Rīga" hokejista Mika Indraša parakstītu hokeja nūju, tās gala likme bija 41 eiro.

“Vienīgais ko varbūt varēja vēlēties bija lielāka cilvēku aktivitāte tieši akcijas noslēguma dienā. Paldies visiem, kuri ziedoja mantas andelei un piedalījās noslēguma pasākumā. Nepārdotās lietas mēs nodosim labdarības veikalam "Otrā elpa" Rīgā tālākai tirgošanai. Visa saziedotā nauda tiks izlietota malkas iegādei, lai nodrošinātu siltumu ķepaiņiem nākamajā ziemā,” teic E.Dambe.

Kategorijas