Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Droša vasara – Tava vasara

Tuvojoties vasaras brīvdienām, Vidzemes reģiona Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas un iecirkņu policijas darbinieki gatavojas akcijas „Droša vasara – Tava vasara” norisei un plāno atbilstošus pasākumus, kuru norisē aicina piedalīties pirmsskolas, vispārējās izglītības, profesionālās un speciālo izglītības iestāžu audzēkņus un pedagogus.

Pasākumu norises laikā uzmanība tiks veltīta un pārrunāti jautājumi, kas saistīti ar tādām vasaras mēnešos aktuālām problēmām un pārkāpumiem kā spēlēšanos jaunbūvēs, pie ūdenstilpnēm, ugunsdrošības prasību neievērošanu, ceļu satiksmes noteikumu prasībām un citiem noteikumiem, kuru neievērošana ir biežākie nelaimes gadījumu cēloņi.

Vidzemes reģiona izglītības iestādēs plānots viesoties laikā no 26. aprīļa līdz 1. jūnijam. Lai vienotos par tikšanās laiku, pārrunājamiem jautājumiem un formu ar Jūsu izglītības iestādes audzēkņiem, lūgums sazināties ar iecirkņa inspektoriem, kas strādā Nepilngadīgo noziedzības novēršanas un apkarošanas jomā attiecīgajā iecirkņa teritorijā.

Aicinājums atsaukties sabiedriskajām organizācijām, nepilngadīgo vecākiem un pašvaldības policijas darbiniekiem, kas plāno sniegt atbalstu un organizēt pasākumus sadarbībā ar valsts policiju apkalpojamā teritorijā.

Plānots, ka akcijas norise noslēgsies 31. maijā Valmierā ar plašu pasākumu, kurā aicināti piedalīties izglītības iestāžu audzēkņi un organizē Prevencijas grupas un Valmieras iecirkņa policijas darbinieki. Pasākumu atbalsta Veselības inspekcijas Veselības veicināšanas un profilakses nodaļa, Latvijas Sarkanā Krusta Valmieras komitejas Jaunatnes nodaļa, Valsts BTA inspekcija, Valmieras 5. vidusskolas Policijas klases audzēkņi.

Kategorijas