Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Dziedāšanas konkursā "Ghetto Faktors" TOP 20 - alūksniete

Agita Bērziņa

2016. gada 23. marts 10:44

749

Jauno mūziķu konkursa "Ghetto Faktors" otrās atlases kārtā starp 20 spēcīgākajiem "Ghetto Faktors" dalībniekiem ir alūksniete Amanda Bašmakova.

No šiem jaunajiem 20 izpildītājiem tikai 10 tiks nākamajā atlases kārtā! Ghetto Faktors Facebook lapā  ir atklāts balsojums par katra dalībnieka video. Balsojums sniedz iespēju klausītājiem uzlabot dalībnieku izredzes tikt trešajā - noslēdzošajā konkursa kārtā. Summējot klausītāju balsis kopā ar žūrijas balsīm (50/50), tiks noskaidrots, kuri 10 dalībnieki turpinās cīņu par Ghetto Faktors uzvarētāja titulu. Spēcīgākajam konkursa dalībniekam būs iespēja ierakstīt savu orģināldziesmu profesionālā skaņu studijā, kopā ar Ghetto TV uzņemt dziesmas videoklipu, kā arī visas sezonas garumā tiks dota iespēja uzstāties Ghetto Games rīkotajos pasākumos, kopā prezentējot sevi desmitiem tūkstošu cilvēku lielai auditorijai.

Atbalsti savu favorītu var līdz 24. marta 21:00.

Kopumā projektam pieteicās 185 jaunieši no visas Latvijas un divās atlases dienās viņiem bija iespēja uzstāties žūrijas priekšā un viņu sniegums tika novērtēts. Atlases 40 spēcīgāko dalībnieku uzstāšanās video tika publicēts ar iespēju tam tikt vērtētam.

Kategorijas