Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Džudo - izcili rezultāti

Diāna Lozko

2016. gada 24. marts 00:00

50

Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas audzēkņi piedalījās VI starptautiskajās džudo sacensībās “Džudo Olimpiskās cerības”, kur guva vairākas godalgotas vietas.
Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas džudo treneris Ričards Augstkalns informē, ka uz sacensībām devušies pieci cilvēki un gūtas septiņas medaļas. “Kāpēc septiņas medaļas? Diviem cīkstoņiem devu iespēju sevi parādīt citā vecumā un citā svara kategorijā. Sniegums šajā turnīrā bija vairāk nekā labs, to pamanīja arī pārējo klubu treneri, kas nekautrējās izteikt uzslavu un uzsist pa plecu,” lepojas R.Augstkalns.
U-12 zēnu grupas rezultāti: Roberts Purs - 3.vieta (35 kilogrami), Rolands Kazačenoks - 2.vieta (38 kilogrami), Raitis Rinaldo Čavars - 3.vieta (32 kilogrami). R.R.Čavars savus spēkus pārbaudīja arī citā vecuma grupā, cīnoties ar vecākiem cīkstoņiem, kas vainagojās ar 1.vietu. U-14 meiteņu konkurencē: Jūlija Kuzņecova - 1.vieta (34 kilogrami), Keita Līdace-Dobroļubova - 2.vieta (28 kilogrami). K.Līdace-Dobroļubova nemainīja vecuma grupu, bet gan svara kategoriju. “Tuvojas vēl viens turnīrs, kurā viņai būtu jācīnās lielākā kategorijā, tāpēc vēlējāmies pārbaudīt spēkus. Savā kategorijā rezultāts nebija tāds, kā gaidījām, bet lielākā kategorijā viņa kompensēja vienu zaudēto cīņu, izcīnot zeltu,” stāsta R.Augstkalns. ◆

Kategorijas