Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Svētkos neveicās

Didzis Bauers

2016. gada 1. aprīlis 00:00

1

Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā Lieldienās notika Alūksnes novada atklātās kausa izcīņas galda tenisā 3.kārta.
Šajā kārtā startēja 24 dalībnieki no daudzām Latvijas vietām. Vislabāk veicās viesiem - 1.vietā Guntis Lezdiņš no Valmieras, 2.vietā - Andris Neilands no Gulbenes. Kā jau ierasts, 3.vietā - alūksnietis Aivars Dulbergs. Labāko desmitniekā no mūsējiem vēl iekļuva Oļegs Iļjins – 8.vieta, Valdis Prilužnijs – 9.vieta.
“Šoreiz labākie alūksnieši neparādīja sniegumu, kādu no viņiem gaidīju. Varbūt Guntim Pauderam bija mazliet spēcīgāka apakšgrupa, tomēr tik un tā viņam tik zemu nevajadzēja būt. Pavisam neveicās Ingum Meisteram. Šoreiz ir grūti atzīmēt, kuri spēlēja labi. Pats esmu trijniekā, bet gribējās, lai vēl kāds būtu man tuvāk. Oļegs treniņos rāda labas prasmes, bet sacensībās viņam neizdodas. Varbūt tas ir saistīts ar to, ka treniņi mums ir vakaros, bet sacensības no rītiem,” stāsta sacensību organizators Aivars Dulbergs. Viņš arī vienīgais pārstāvēs novadu “Tautas līgas” spēlēs nākamnedēļ, kad būs izšķirošās spēles par uzvaru turnīrā.
9.aprīlī pulksten 11.00 ir paredzēts novada čempionāts, kurā spēlēs tikai mūsējie galda tenisisti. Tajā beidzot būs iespējams novērtēt mūsējo varēšanu, noteikt, kuri ir novadā labākie. Izspēlētas tiks arī pāru sacensības, kuras šoreiz solās būt interesantākas, jo vadošie spēlētāji būs pamainījuši pāriniekus. ◆

Kategorijas