Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Liene Šomase organizē bērnu vokālo konkursu internetā

Mūziķe Liene Šomase sadarbībā ar draugiem.lv organizē unikālu projektu - pirmo bērnu vokālo konkursu, kas norisinās internetā.

Ikviens bērns vecumā līdz 12 gadiem var piedalīties, iesniedzot savu video priekšnesumu kādā no četrām kategorijām - Raimonda Paula dziesma, Latviešu tautas dziesma, Hip-hop dziesma, Bērnu dziesma vai Oriģināldarbs (pašsacerēta dziesma). Video var pievienot gan pats izpildītājs, gan arī pieaugušais ar izpildītāja atļauju.

“Bērnu iedvesmošana, motivēšana, iedrošināšana un dziedāt prasmju apgūšana ir mana ikdiena jau 8 gadus. Latvijā vienmēr ir bijis un būs talantīgi bērnu. Šī ir iespēja ikvienam Latvijas bērnam, sadarbojoties ar savu ğimeni, klasesbiedriem, radiem vai draugiem, piedalīties un parādīt plašākai auditorijai savu talantu. Paldies visiem maniem draugiem,kas atbalsta šo konkursu ar skaistām un grandiozām balvām,kuras mēs atklāsim pakāpeniski. Tikai kopā mēs varam bērnus iedrošināt un iedvesmot vēl vairāk nebaidīties un noticēt savam talantam, un uzdrošināties prezentēt savu muzikālo priekšnesmumu plašākai auditorijai,” par konkursu saka Liene Šomase.

“Daudzi no mums ar prieku vēro, kā internetā ceļo video ar ārzemju bērnu iedziedātām dziesmām, kuras viņu ģimenes locekļi uzfilmējuši ar telefonu, un esmu pārliecināts, ka Latvijas datoros un telefonos ir ne mazāk izcilas pērles. Tās ir jāparāda, un, kas zina, varbūt tieši šeit savu pirmo soli tuvāk lielajai skatuvei spers nākamais Latvijs estrādes spīdeklis,” konkursa norisi internetā komentē draugiem.lv runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Dziesmu var iesniegt no 4.aprīļa līdz 4.maijam, kam paralēli notiks draugiem.lv lietotāju balsojums, spiežot "Man patīk". Galavārds, vērtējot izpildītājus, būs konkursa žūrijai, kura ņems vērā skatītāju balsojumu. Žūrija vērtēs dalībnieku radošumu, oriģinalitāti, priekšnesuma pasniegšanas veidu, tērpu un kustības. Finālisti uzstāsies uz draugiem.lv Skatuves.

Kategorijas