Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Alūksnē varēs tikties ar Dzintru Žīguri

Agita Bērziņa

2016. gada 8. aprīlis 00:00

171

Izklaides un izaugsmes centrā “Prelūdija” Alūksnē 16.aprīlī pulksten 12.00 varēs tikties ar tautā mīlēto dziednieci Dzintru Žīguri, kura atklās senču receptes un to, kā tās pielietot ikdienā, dos padomus, kā strādāt ar sevi caur domām, emocijām, dvēseles un dvēseles gara pasauli un atrast līdzsvaru dzīvē. Tāpat varēs tikties ar dziednieces skolnieci Daigu Brilu, kura darina vērtīgus preparātus uz dzintarskābes bāzes.

Zināšanas krājusi kā vērtības
Dziedniecei Dz.Žīgurei Alūksne un Alūksnes puses ļaudis nav sveši. Pie viņas pēc palīdzības vērsušies daudzi jo daudzi mūsu cilvēki. Tagad Dz.Žīgure alūksniešus un ikvienu interesentu no citām pilsētām vai pagastiem aicina uz plašāku tikšanos, kur varēs izkratīt sirdi, izrunāties no sirds un vienkārši būt kopā ar dzīvesgudro dziednieci. “Katrā cilvēkā mīt liela, dziļa un patiesa pasaule. Lai šī pasaule uzziedētu mūsos kā puķe, mums katram ir jāiemācās iziet cauri dzīves gudrībām. Tās ir senču pamatgudrības, kā arī mūsu pašu radītās iekšējās gudrības. Lai šīs gudrības uzplauktu mūsos kā vērtības, mums ir ļoti nepieciešama informācija, ko ir saglabājuši arī mūsu mīļie senči, kā arī cilvēki ar zināšanām. Tāpēc vēlos piedāvāt savas zināšanas, ko esmu ieguvusi 20 gadu praksē, strādājot kā mediķis, psihologs un dziednieks. Manī šīs zināšanas sakrājušās kā vērtības, kuras es varu pasniegt jums, lai jūs varētu paši strādāt ar sevi ikdienā. Tās ir vērtības, kuras mēs nevaram bieži izlasīt, kuras mēs varam uzzināt cits no cita, kā krātuvi, bagātību pasniedzot tālāk. Šeit šīs zināšanas būs ļoti izsmeļošas un patiesas, jo viņas manī ir sakrātas un izzinātas caur pašas gudrības lielo zināšanu tendenci uzzināt arvien kaut ko jaunu,” saka dziedniece.

Pasaule ir ļoti ietekmējama
Alūksnes cilvēkiem viņa ir palīdzējusi dažādās dzīves situācijās, kopā ārstētas slimības un tikts pāri krīzēm. Dz.Žīgure dzimusi un absolvējusi vidusskolu Gulbenē, tāpēc šīs puses ļaudis viņai ir īpaši mīļi un palīdzība nekad nav atteikta. Dziedniece uzsver, ka šobrīd cilvēku veselība ir ļoti ietekmējama, jo ietekmējama ir visa pasaule saistībā ar notiekošajiem teroraktiem. “Tieši cilvēku emocionālā pasaule pašlaik ļoti smeldzīgi pārdzīvo caur sevi šo situāciju. Tad varbūt ir vajadzīgs cilvēkiem šajā brīdī vairāk dot stiprinošo eliksīru, ko mēs saucam par kopā būšanu un izzināšanu. Tas varētu palīdzēt mūsu šūnām mierīgāk uztvert un skatīties uz traģiskajiem notikumiem, iemācīties caur savu mierīgumu palīdzēt citiem gan veselības sakārtošanā, gan pašu domāšanā. Šīs pasaules mērķis ir šķelt cilvēkus, tāpēc jāsakārto domāšana un jābūt vienotiem gan emocionālajā, garīgajā pasaulē, gan psiholoģisko šūnu līmenī,” teic Dz.Žīgure.
Savukārt Dz.Žīgures skolniece D.Brila stāstīs par preparātiem, kuri gatavoti no Latvijas dzintara. Preparāti ir ļoti vērtīgi un spēj ārstēt un ātri novērst dažādas veselības kaites. “D.Brila pastāstīs, kā veidoti preparāti un ko tie var sniegt veselībai un gudrībai. Tās ir tādas bagātības, ko nevar atrast citur. Tā ir Latvijas bagātība!” norāda dziedniece. ◆

Kategorijas