Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sacenšas novada labākie tenisisti

Didzis Bauers

2016. gada 15. aprīlis 00:00

7

Alūksnes novada čempionāts galda tenisā pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā.
Novada čempionātu rīko Apes un Alūksnes novada iedzīvotājiem. Šoreiz dalībnieku skaits nebija liels. Tika sadalīti kausi gan vienspēlēs, gan dubultspēlēs. Vienspēlēs nepārspēts palika Aivars Dulbergs. 2.vietā mazliet negaidīti ierindojās vecmeistars Valdis Prilužnijs. 3.vietā – vecmeistars Guntis Pauders. Dubultspēlēs intriga bija lielāka, jo bija četri stipri pāri. Vislabāk nospēlēja A.Dulbergs un G.Pauders, 2.vietā – V.Prilužnijs ar Māri Malvesu, 3.vietā - Ingus  Meisters ar Aleksi Āboltiņu.
“Šogad mums maz dalībnieku – 14, tādēļ nākotnē domāju rīkot atklāto čempionātu, lai būtu interesantāk. Vienspēlēs mazliet zuda intriga. Dubultspēlēs viss bija kārtībā, bijām četri spēcīgi pāri. Lai gan ar G.Pauderu kopā spēlējām pirmo reizi, tomēr izdevās uzvarēt. Kopumā sacensības bija labas, bet man pietrūka intrigas. Daudz vairāk gaidīju no I.Meistera, bet veterāni ar savu pieredzi nelaiž garām. Prieks par Valdi, kurš daudz trenējas un uzlaboja raketi - lūdzu, 2.vieta! Man nedēļas nogalē būs gada galvenās sacensības - “Tautas līga” par titulu,” stāsta A.Dulbergs. Mēneša pēdējā svētdienā paredzēta novada atklātās kausa izcīņas 4.kārta. Vietu sadalījums (dubultspēles): 1. Aivars  Dulbergs – Guntis  Pauders. 2. Valdis  Prilužnijs – Māris  Malvess. 3. Ingus  Meisters – Aleksis  Āboltiņš. Vietu sadalījums (vienspēles): 1. Aivars  Dulbergs. 2. Valdis  Prilužnijs. 3. Guntis  Pauders. ◆

Kategorijas