Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’ koncertu sniedz Malienas skolas audzēkņi.

Šodien, 21. Aprīlī ar pavasarīgu koncertu centra klientus un darbiniekus iepriecināja Malienas skolas audzēkņi.

Pirms uzstāšanās klātesošos uzrunāja direktores pienākumu izpildītāja Baiba Meistare  Viņa informēja, ka  Malienas skolas bērni kopā ar savām skolotājām Guntu Vancāni un Mariku Mūrnieci iemītniekus iepriecina jau ceturto gadu un šeit brauc ne tikai labo darbu projekta nedēļā, bet arī  citās reizēs un ikdienā ienestu saules starus katra sirdī.

Tā kā   skolā bija Aleksandra Pelēča 96 dzimšanas dienai veltīts konkurss, tad arī koncertā skanēja Aleksandra Pelēča darbi dzejā un prozā. Tie bija ,,Brauksim uz Alūksni’’ ,,Celmu balāde’’, ,,Čabiņš’’, ,,Par kupolu’’, ,,Smolka putra’’, kuru mālēniski norunāja konkursa uzvarētāja Evelīna.

Bez jau nosauktajiem priekšnesumiem vēl bija dziesma ,,Vienīgā’’ , ,,Vasara raud’’, ,,Lidojums ar gaisa balonu’’, ,,Mazā sēņotāja’’, ,,Mēs nešķirsimies’’. Ar jestru danci iepriecināja veiklās dejotājas.

Koncerta nobeigumā ciemiņi pasniedza skolēnu ceptos cepumus. B. Meistare no centra puses pasniedza pašu gatavoto salduma trauku ar konfektēm un pateicās par saturīgo programmu.

Paldies visiem, kuri palīdz sagaidīt siltu laiku!

Kategorijas