Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Mātes dienas fotokonkurss

2016. gada 26. aprīlis 13:59

449

8.maijā visā Latvijā atzīmēs Mātes dienu. Par godu mīļajām un gādīgajām māmiņām, kuru rūpes par saviem bērniem nekad nebeidzas, Alūksnes un Apes novadu laikraksts „Alūksnes Ziņas” organizē sirsnīgo fotogrāfiju konkursu „Mammu, es Tevi mīlu”.

Aicinām no 29.aprīļa līdz 4.maijam iesūtīt fotogrāfijas, kur esat kopā ar māmiņu, un, iespējams, tieši jūs laimēsiet brīnišķīgu dāvanu savai māmiņai – masāžu 20 eiro vērtībā! Konkursu organizējam sadarbībā ar sertificētu masieri Jūliju Irtiševu no Alūksnes, kura kādai no māmiņām sniegs 80 minūšu masāžu. Patīkamo dāvanu saņems divas māmiņas sev vēlamā laikā. Vienu uzvarētāju starp iesūtīto fotogrāfiju autoriem noteiksim kā “Alūksnes Ziņu” simpātiju, savukārt otru uzvarētāju noteiks skatītāju balsojums jeb atzīme „Patīk” sociālajā tīklā “Facebook.com” “Alūksnes Ziņu” interneta portāla “aluksniesiem.lv” lapā.

Gaidīsim jūsu labākos fotomirkļus kopā ar māmiņu uz e-pasta adresi: info@aluksniesiem.lv ar norādi „Mātes diena 2016” līdz 4.maijam. Jāpievieno arī nelielu aprakstu par to, kas redzams fotogrāfijā un kāds mirklis iemūžināts.  Sirsnīgākās fotogrāfijas publicēsim “Alūksnes Ziņās” 6.maijā.

Mūsu māmiņas ir to pelnījušas!

Kategorijas