Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Finišē novada galda tenisa čempionāts

Didzis Bauers

2016. gada 29. aprīlis 08:32

188

Pagājušās nedēļas nogalē Alūksnes pilsētas bērnu un jaunatnes sporta skolas angārā uz novada atklātā kausa izcīņas galda tenisā 4.kārtu pulcējās dalībnieki no daudzām Latvijas vietām.
22 dalībnieku konkurencē uzvaru izcīnīja vecmeistars Guntis Lezdiņš no Valmieras. 2.vietā - rēzeknietis Andrejs Rešetņikovs. 3.vietā, kā jau ierasts, - novada labākais tenisists Aivars Dulbergs. Labāko desmitniekā ir vēl trīs alūksnieši: Oļegs Iļjins – 8.vieta, Valdis Prilužnijs – 9.vieta, Guntis Pauders – 10.vietā.
Ar šīm sacensībām beidzās Alūksnes atklātā kausa izcīņa, kur pavisam startējuši 46 dalībnieki. Šogad arī kopvērtējumā labākais ir G.Lezdiņš, 2.vietā - Aigars Žvīgurs no Gulbenes, 3.vieta – A.Dulbergam.
“Pēdējā kārtā atkal labākie ir veterāni. Labākie alūksnieši un gulbenieši nekādi nevar viņus pārspēt! Šķiet, ka mēs, jaunie, vairāk spēlējam uz emocijām, nevis ar prātu. Viņiem izdodas uzspiest savu spēles stilu, un, ja tu pakļaujies, tad uzvarēt ir grūti. Pašam prieks, ka, startējot Tautas līgā Gulbenes komandas sastāvā, izdevās izcīnīt 2.vietu. Nenosargājām gan pagājušā gada uzvaru. Tagad mums ir vasaras brīvdienas, un spēles novada čempionātā turpināsim rudens pusē,” stāsta sacensību organizators A.Dulbergs

Kategorijas