Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Darba svētku atzīmēšana un citas aktivitātes sociālās aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Šodien, 29. Maijā par godu Darba  svētkiem  kopā ar klientiem un darbiniekiem notika svinīgs pasākums. Koncertu  2 stundu garumā sniedza Apes pūtēju orķestris.

Pasākumu atklāja  centra direktore Rasma Muceniece, savā uzrunā viņa visus sveica Darba svētkos, kuri gan būs 1. Maijā un novēlēja visiem  atcerēties, ka dzīvē lielākā vērtība ir veselība un darbs, kurš nodrošina iztiku.

Pēc tam tika godināti čaklākie iemītnieki. Tie bija Skaidrīte Aule, Anastasija Rastargujeva, Veneranda Toma, Guntis Stilve, Anatolijs Arhipovs, Modris Purs, Vija Grūbe, Kārlis Vēciņš, Zigfrīds Meri, Elmārs Ilsj;ans, Dailonis Driķis, Valērijs Boroduška, Dzidra Macāne, Mārtiņš Āboliņš, Ivars Skaliņš, Dzintārs Šulcs, Imants Ķeselis, Marta Rozemberga, Lūcija Zaļakmentiņa, Laima Musule, Ņina Zinovjeva, Māris Sloģis un Anatolijs Ušakovs. Godināti tika arī struktūr vienību kolektīvi( virtuves, grāmatvedības, mediķi, aprūpētāji, sociālā darba speciālistu kolektīvs un pārvaldnieks ar savu komandu.

Kā svētkos tad neiztika arī bez cienasta. Par to bija parūpējušies virtuves darbinieku kolektīvs.

Piebilstams, ka koncerta laikā tika arī dejots kā jau svētkos. Starplaikos anekdotes stāstīja dalībnieks no orķestrantu vidus –Jānis Miezītis.

 Šajā mēnesī kā jau parasts tika svinēta jubilāru balle.  Mēnesi iesāka Marija Smirnova. Viņai 2. Aprīlī palika 78 gadi. Ivaram Skaliņam (4. 04.75!) Eltai Meļņai (13.04.- 88), Venerandai Tomai (22.04.-71), Anatolijam Arhipovam (23.04.-73), Jānim Sinātam (24.04.-71), Anatolijam Ušakovam (25.04,-51), Dzintrai Skudrai (26.04.- 70!)

Par jautrību gādāja Ilze Briediņa ar pārvaldnieku Aivaru Tarasu, viņiem pievienojās arī pārējie klienti un darbinieki. Apsveikuma vārdus , ziedus saņēma no centra direktores Rasmas Mucenieces.

Lai jaukas dienas visiem un kopā sagaidīt nākošos svētkus- 4 maiju Latvijas republikas neatkarības atjaunošanas dienu!

Kategorijas