Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Dzimšanas dienas dāvana Alūksnei

Diāna Lozko

2016. gada 6. maijs 00:00

62

Alūksnes Kultūras centru ar īstu rokenrolu 13.maijā pulksten 19.00 pieskandinās grupa “Big Al & The Jokers”, kuras sastāvā muzicē mūsu novadnieks Romāns Vendiņš.
“Big Al & The Jokers” sastāvā ir deviņi atraktīvi mūziķi. Šis īpašais koncerts Alūksnē ir saistīts ar grupas līdera, alūksnieša Romāna Vendiņa 35 gadu jubilejas svinībām. R.Vendiņš dzimis Alūksnē 12.maijā un te mācījies līdz 9.klases absolvēšanai, bet pēc tam devies mācīties uz Alfrēda Kalniņa Cēsu mūzikas vidusskolu. “Sajūtas, atgriežoties Alūksnē, ir brīnišķīgas! Šo vietu jubilejas koncertam izvēlējos tāpēc, ka Alūksne ir mana pirmā pilsēta pasaulē. Tā ir laba sajūta,” teic mūziķis. Lai arī kur viņš būtu, vienmēr atceras, ka nāk no Alūksnes, kur joprojām dzīvo viņa vecāki, un uztur kontaktus arī ar draugiem, kuri iepazīti, dzīvojot šeit. R.Vendiņš Alūksni atceras ar labām sajūtām un saka, ka šī pilsēta vienmēr ir viņa sirdī. “Vienmēr lepošos ar to, ka esmu alūksnietis! Savas dzimtās pilsētas publikai spēlēt ir sarežģīti. Jo vairāk pazīstamu cilvēku, jo vairāk satraukuma. Esmu bezgala laimīgs, ka šāds koncerts notiks Alūksnē, un ir iespēja nosvinēt savu dzimšanas dienu ar tuvajiem cilvēkiem,” saka R.Vendiņš.
Koncertā uzstāsies arī īpašie viesi: Ieva Kerēvica, Aija Vītoliņa, Kristīne Prauliņa un Daumants Kalniņš. “Šāda plejāde kopā diez vai būs dzirdama pat Rīgā! Parasti šie mākslinieki rīko koncertus atsevišķi, bet Alūksnē viņi visi būs dzirdami vienkopus. Tā ir mana dāvana Alūksnei savā dzimšanas dienā,” teic R.Vendiņš. ◆

Kategorijas