Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Florbolā uzvar Apes komanda

Didzis Bauers

2016. gada 6. maijs 15:48

541

Ar Apes komandas uzvaru beidzies Apes novada atklātais čempionāts florbolā - 2.vietu izcīnīja Alūksnes “Kājnieku skola”, 3.vietā - „Liepna”.
Sestdien pirmajā pusfināla spēlē Apes komanda ar 8:3 pieveica „Jaunlaiceni”. “Ļoti spraigi ritēja otra pusfināla spēle starp “Kājnieku skolu” un “Liepnas” komandu. Karavīri palaikam izvirzījās vadībā, taču liepnieši ikreiz prata rezultātu izlīdzināt un pat izvirzījās vadībā. Lai gan spēles rezultāts ir pārliecinošs - 10:5 karavīru labā, tomēr “Liepna” salūza tikai pašās spēles beigās,” stāsta sporta darba organizators Apes novadā Juris Ozoliņš.
Par 3.-4.vietu visu spēli vadībā bija liepnieši, bet iedzinējos „Jaunlaicene”. „Liepna” noturēja pārsvaru un uzvarēja ar rezultātu 5:4, izcīnot bronzas medaļas.
“Spēlē par pirmo vietu vadībā izvirzījās Kājnieku skola, taču turpinājumā laukumā noteikumus diktēja ”Ape”. Karavīriem pārāk daudz spēka bija prasījusi pusfināla spēle un finālā arī īsākais rezervistu soliņš. „Apes” komanda uzvarēja visai pārliecinoši ar rezultātu 9:5 un pirmo reizi kļuva par novada čempioni,” saka J.Ozoliņš.
Kā labākie spēlētāji komandās tika apbalvoti: Romāns Zutis („Jaunlaicene”), Krišs Spirka (”Liepna”), Artūrs Bračka („Ape”), Raitis Teters-Teterovskis („Kājnieku skola”). Ar čempionāta rezultatīvāko spēlētāju balvām tika apbalvoti Dairis Breža („Ape”), Ritvars Ņeupakojevs („Kājnieku skola”), Aldis Haralds Ābrams („Ape”). Par čempionāta labāko vārtsargu tika atzīts komandas „Ape” un Latvijas jaunatnes izlases dalībnieks Kārlis Pops.

Kategorijas