Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Lieliska sezona telpās

Didzis Bauers

2016. gada 6. maijs 15:50

282

Alūksnes un Apes novadu volejbolisti, startējot komandas “Smiltene-Vudlande” sastāvā, izcīnījuši 2.vietu Entuziastu volejbola līgā.
Komanda regulārajā čempionātā no 16 spēlēm izcīnīja 11 uzvaras. Debijas sezonā izcīnītā 2.vieta komandai dod tiesības pacīnīties par iespēju nākamajā sezonā startēt spēcīgākajā 1.līgā. Komandu pārstāvēja alūksnieši Kaspars Spirks, Gatis Krauja, Rihards Zvejnieks, Aigars Sniedzāns un apenietis Rinārs Teters. “Ar smilteniešiem jau sen esam kopā spēlējuši, un no viņu puses bija piedāvājums piedalīties. Protams, piekritām. Šajā līgā gaujienieši jau spēlē virslīgā, bet mēs piedalāmies pirmo gadu un sākam no apakšas. Līmenis tur ir ļoti labs, nevar salīdzināt ar vietējiem kausiem. Kopumā sezona jāvērtē kā veiksmīga. Mērķis bija tikt 1.līgā, uz to arī ejam. Rudenī būs pārspēles ar pēdējās vietas ieguvējiem 1.līgā. Domājam, ka tur tiksim. Atšķirība šajā līgā no Latvijas čempionāta mums ir tāda, ka vienā dienā tiek izspēlētas vairākas spēles. Visas spēles notiek vienā zālē Rīgā. Mūs atbalsta Smiltenes uzņēmēji - atliek vien trenēties un spēlēt,” stāsta K.Spirks.
Jūnijā pludmales volejbola entuziastiem sāksies pašmāju turnīrs, bet jau 18.jūnijā paredzēta tradicionālā “Katrīnas kausa” izcīņa.

Kategorijas