Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Volejbola čempionātā vīriešiem uzvar "SDA"

Ilze Bogdanova

2010. gada 28. marts 14:05

932

Sestdien Ilzenes sporta zālē norisinājās pēdējās spēles Alūksnes novada volejbola čempionātā vīriešiem. To rezultātā tika sadalīts šāgada medaļu komplekts, kur zelta medaļas un čempionāta galveno titulu izcīnīja „SDA".

Jāatgādina, ka bez viņiem cīņā par medaļām iesaistījās „Trapene", „Zeltiņi" un „Gaujiena". Pusfinālā „SDA" tikās ar „Zeltiņiem", bet „Trapene" - ar „Gaujienu". Lai gan priekšsacīkstēs „SDA" piekāpās „Zeltiņiem" ar 2:3, šoreiz viņi izrādījās pārāki par saviem pretiniekiem, gūstot uzvaru četros setos. Ar tādu pašu rezultātu beidzās spēle starp „Trapeni" un „Gaujienu", kur tiesības cīnīties finālā ieguva trapenieši.

Alūksnes novada pašvaldības sporta darba organizators Vilnis Veļķeris atklāj, ka čempionāta pēdējās spēlēs spraiga cīņa izvērtās par uzvaru katrā setā. Tas attiecināms gan uz finālu, gan spēli par 3.vietu, kur tikās „Zeltiņi" ar „Gaujienu". Cīņā par iekļūšanu labāko trijniekā spēcīgāki izrādījās zeltiņieši, kas „Gaujienu" pieveica četros setos un tādējādi kļuva par bronzas medaļu ieguvējiem. Savukārt finālā „Trapene" piekāpās „SDA", iegūstot sudraba medaļas, bet „SDA" kļūstot par šāgada čempioniem.

Jāatgādina, ka ar šādu medaļu sadalījumu noslēdzās arī iepriekšējā gada čempionāts, kur „SDA" čempiona titulu izcīnīja zem „Idejas" nosaukuma. Bez jau iepriekš pieminētajām komandām šogad par uzvaru turnīrā iesaistījās vēl sešas dalībnieces. Tie ir FK „Alūksne", „Ilzene", „Alūksne", „Mālupe", „Liepna" un „Vietējie", kas attiecīgi ieņem 5. - 10.vietu šāgada čempionātā.

Kategorijas