Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Sporta diena aprūpes centrā ,,Alūksne’’

Šodien 19. Maijā aprūpes centrā ,,Alūksne’’ notika  Sporta diena , viens no vērienīgākajiem pasākumiem šajā mēnesī. Pasākumu atklāja centra direktores pienākumu izpildītāja Maija Kļaviņa, kura uzsvēra kustību nozīmi svaigā gaisā, ka uzvarētāji ir visi, kuri piedalījās aktivitātēs. Pavisam bija 9 nominācijas ,kurās tomēr bija arī labākie. Novuss (dalībnieki –Ivars Skaliņš, Mārtiņš Āboliņš, Kārlis Vēciņš, Skaidrīte Aule, Ināra Bindemane un Dzintārs Šulcs, Valērijs Boroduška starp viņiem ieguva pirmo vietu.) Nominācijā Zābaku mešana  uzvarēja Marija Smirnova. Dalībnieki: Marija Smirnova, Ināra Bindemane, Laima Musule,Valentīna Zaručinska, Anastasija Rastargujeva.  Nominācijā Šautriņu mešana uzvarēja Marija Smirnova. Viņas cīņu biedri bija Gaida Jaške, Anastasija Rastargujeva, Guntis Stilve, Marija Smirnova, Valentīna Zaručunska. Nominācijā bumbas mešana grozā uzvarētājas laurus plūca Ināra Bindemane.  Bez viņas vēl roku iemēģināja Veneranda Toma, Gaida Jaške, Anastasija Rastargujeva,, Marija Smirnova, Valentīna Zaručinska. Zirņu, pupiņu šķirošanā piedalījās Dzidra Macāne, Anastasija Rastargujeva, Marija Smirnova un Valentīna Zaručinska, viņa arī uzvarēja šajā nominācijā. Kartupeļu ātrmizošanā uzvarēja Gaida Jaške,kurai vajadzēja sacensties ar Anstasiju Rastagujevu, Mariju Smirnovu un Valentīnu Zaručinsku. Podu sišanā piedalījās Ināra Bindemane,Marija Smirnova,Valentīna Zaručinska, Gaida Jaške un Anastasija Rastagujeva, kura ieguva 1. vietu. Ratiķrēslu sacensībās uzvarēja Dzintārs Šulcs, atstājot aiz sevis, Gaidu Jasķi, Valentīnu Zaručinsku un Verneru Lācupu.  Pēdējā nominācija olu nešanas sacensībās uzvarētāja godā tika Guntis Stilve, aiz viņa palika, Anastasija Rastagujeva, Marija Smirnova.
Uzvarētājus no katras nominācijas apbalvoja ar DIPLOMU un piemiņas velti. Pārējiem Atzinības raksts par piedalīšanos sporta dienā.
Piebilstams, ka Sporta dienas organizatore bija sociālā aprūpētāja Agra Andersone. Tiesneši- Klinta Briediņa Āze, Agra Andersone, Aina Vinogradova un Genadijs Fjodorovs. Sporta diena beigusies, spēki izmēģināti, bet galvenais, ka pasākums izdevās un visi jutās ieguvēji. Lai jaukas dienas visiem!

Kategorijas