Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Dāvanas fondam

Līga Vīksna

2016. gada 20. maijs 00:00

9

Alūksnes pilsētas pensionāru biedrība “Sudrabs” šodien dodas uz Vidzemes koncertzāli Cēsīs, lai piedalītos Borisa un Ināras Teterevu fonda rīkotajā pasākumā “Ne adatai kur nokrist”. Alūksnietes nebrauc tukšām rokām – pateicībā par fonda finansiālo atbalstu savam projektam, sarūpējušas dāvanā plecu lakatu un “dzīvās” vilnas gleznu.
Pasākumā piedalīsies 800 cilvēki no gandrīz 250 organizācijām, kas apvieno vismaz 15 000 biedru un brīvprātīgo. Atskatoties uz piecos Borisa un Ināras Teterevu fonda darbības gados paveikto, fonds godinās labdarības un brīvprātīgā darba veicējus – biedrību un nodibinājumu pārstāvjus no visas Latvijas. Starp viņiem būs arī Alūksnes un Apes novada fonds un tā valdes priekšsēdētāja Dzintra Zvejniece.
““Sudraba” aktīvā dzīve sākās tieši ar Teterevu fonda atbalstīto projektu, tādēļ arī mums viņiem jāparāda sava labā sirds un pateicība. Šādi parādīsim, ko esam apguvušas ar fonda finansēto mūsu projektu rokdarbiem,” saka biedrības “Sudrabs” vadītāja Gita Tortuze. Ziemas mēnešos “Sudraba” dalībnieces apgleznojušas arī šķīvjus un pudeles, apguvušas dekupāžas tehniku, apgleznojušas zīdu. ◆

Kategorijas