Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Piedalies fotokonkursā „Aktīvākie un lustīgākie Līgo svētki”!

2016. gada 9. jūnijs 22:25

646

Līgo svētki vairs nav aiz kalniem - lai disciplinētu sevi un iedvesmotu citus, “Alūksnes Ziņas” aicina dalīties savā pieredzē par un ap līgošanu. Balvā - dāvanu karte izpriecām (varbūt tieši Līgo svētkos!) Ilzenes „Zero Wake Parkā”.

Lai piedalītos konkursā, iesūtiet savu Līgo svētku foto – aktīvākie, lustīgākie vai  smieklīgākie Jāņi Tavā mūžā, romantiskākais Līgo vakars vai amizantākie svētki „neplānoju, ka tā sanāks“. Pastāsti mums un lasītājiem, kā Tev gājis iepriekšējos gados šajos svētkos, padalies, ko plāno šogad – svinību vieta un kompānija, tērps, cienasts. Vai Tu pin vainagus un kādus? Vai Tavā kompānijā piekopj līgo tradīcijas? Kādas aktīvas un neaizmirstamas līgo svētku tradīcijas vari ieteikt pārējiem? Neaizmirsti pievienot arī iedvesmojošas un amizantas fotogrāfijas!

Dāvanu karti varēs saņemt divi labāko foto un stāstu autori. Vienu uzvarētāju starp iesūtīto fotogrāfiju autoriem noteiksim kā “Alūksnes Ziņu” simpātiju, savukārt otru  noteiks skatītāju balsojums jeb atzīme „Patīk” sociālajā tīklā “Facebook.com” “Alūksnes Ziņu” interneta portāla “aluksniesiem.lv” lapā.

Pieteikumus - foto un stāstu - gaidīsim no 10.jūnija līdz 17.jūnijam, nosūtot uz e-pasta adresi: info@aluksniesiem.lv ar norādi „Aktīvākie un lustīgākie Līgo svētki”. Turklāt  18.jūnijā foto un stāsti tiks ievietoti “Facebook.com” portāla “aluksniesiem.lv” lapā, kur sāksies balsošana, spiežot atzīmi “Patīk”, tavuprāt, labākajam foto un stāstam. Uzvarētāju fotogrāfijas un stāstus publicēsim „Alūksnes Ziņās” 22.jūnijā.
Nekautrējies un pastāsti mums!

Kategorijas