Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Uzvar Muižnieks

Agita Bērziņa

2016. gada 29. jūnijs 09:25

376

Svētdien ļoti karstos laika apstākļos Talsu apkārtnē, Kamparkalnā, notika Vivus.lv MTB Maratona 4.posms. Atkārtojot iepriekšējas sezonas panākumu, arī jubilejas sezonā pārliecinošu uzvaru posmā un CAT Aktīvākā braucēja titulu izcīnīja alūksnietis Oskars Muižnieks.

Uzvarot 50 kilometru distancē O.Muižnieks pārņēma arī vadību seriāla kopvērtējumā un 24.jūlijā sacensību 5.posmā Smiltenē startēs īpaši viņam izgatavotā LMT Straume Līdera kreklā. Sieviešu konkurencē, arī veicot 50 kilometrus, 3.vietu ieguva alūksniete Beāte Kovgere. Viņa arī pārņēma vadību seriālā un ieguva HIGH 5 Līderes kreklu.

Labi sacensībās veicās arī citiem novada sportistiem. Reinis Markss no Ilzenes izcīnīja 4.vietu 50 kilometru distances kopvērtējumā un 3.vietu vīriešu konkurencē. Junioru konkurencē Mārcim Jaunkampam 3.vieta. Kristeram Kovgeram 17.vieta kopvērtējumā un 10.vietā vīriešu grupā. Aināram Voltam V40 grupā 18.vieta, bet Viesturam Kazainim 5.vieta V50 grupā.

Pusmaratona distancē vislabāk no mūsējiem veicās Gunāram Rozenbergam, kurš V60 grupā izcīnīja uzvaru. Anitai Muižniecei S45 grupā 2.vieta, Rolandam Zarītim vīriešu grupā 10.vieta, Gintam Rozenbergam arī vīriešu konkurencē 34.vieta, bet Jurijam Kovgeram 74.vieta.

Kategorijas