Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Pludmales volejbola laukumos cīņas turpinās

Didzis Bauers

2016. gada 21. jūlijs 08:30

2922

Turpinās Alūksnes novada atklātais čempionāts pludmales volejbolā - izspēlētas jau piecas kārtas.

Sacensības ir diezgan interesantas, un tās ir iecienījuši arī kaimiņu novadu volejbolisti. Dāmu konkurencē pēdējā kārtā spēlēja pieci pāri. Visvairāk punktu pēc piecām kārtām iekrājušas Daiga Ņikitina, Inese Ubaga un Liene Ķikuste.

Meitenēm arī piektajā kārtā startēja pieci pāri. Visvairāk punktu - Loretai Baumanei, Marijai Beļajevai un Anastasijai Ņedaivodinai. Puišiem startēja seši pāri, un visvairāk punktu ir Mikum Gabranovam, Deividam Miķelsonam un Ērikam Zalānam. Pašas interesantākās cīņas, protams, bija kungiem, kuriem šoreiz startēja 11 pāri. Jau otro kārtu pēc kārtas par uzvaru notika cīņa starp Riharda Zvejnieka/Naura Lepika un Rināra Tetera/Dzintara Adlera duetiem, kurā spēcīgāki bija pirmie. Visvairāk punktu iekrājuši Vladimirs Šavlinskis, Rihards Zvejnieks un Dmitrijs Jamkins. Vēl ir atlikuši trīs posmi, kuros viss var mainīties, jo rezultāti starp labākajiem ir diezgan sablīvēti. Jāatzīmē, ka kopvērtējuma tabulā tiks ņemti vērā sešu labāko posmu rezultāti un rezultātus vērtēs  individuāli. Tas nozīmē, ka katrā posmā drīkst piedalīties ar citu pārinieku.

Alūksnes Pilsētas svētku laikā divu dienu garumā mūsu volejbolistiem būs iespēja sacensties ar Latvijas labākajiem volejbolistiem, jo norisināsies Latvijas čempionāts. Dalību tajā jau pieteikuši visi stiprākie, izņemot Latvijas labāko pāri - Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu.  

Kategorijas