Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Nedēļas nogalē Alūksnē notiks minirallijs “Marienburga 2016”

Agita Bērziņa

2016. gada 10. augusts 06:00

584

Šo sestdien, 13. augustā Alūksnes apkaimē tiks aizvadītas minirallija sacensības “Marienburga 2016”, kas būs minirallija kausa izcīņas standarta automobiļiem ceturtais posms. Šobrīd dalībai sacensībās apstiprinātas 28 ekipāžas.

Šobrīd Minirallija kausa izcīņā aizvadīti posmi Smiltenē, Priekulē un Saldū. Sezonas līderi pirms Alūksnes posma ir Andris Putniņš/Raimonds Gļauda (1600), Raivo Ozoliņš/Ģirts Ozoliņš (2000), Ervīns Ērglis/Jānis Olle (2WD), Intars Rezakovs/Oskars Leimanis (4WD), Mārcis Aizkalns/Miks Irbe (4WD+) un Roberts Poriņš/Edgars Poriņš (Juniori). Komandu ieskaitē vadībā “Rude Racing”.

Pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Evita Aploka informē, ka minirallija “Marienburga” laikā Alsviķu, Annas un Jaunalūksnes pagastu ceļos būs satiksmes ierobežojumi.

Pirmais un ceturtais ātrumposms būs Alsviķu pagastā, tas sāksies aptuveni 1 kilometru aiz Celenskiem grants karjera virzienā un turpināsies līdz karjeram ar finišu aiz tā teritorijas. Ceļš vispārējai kustībai 13. augustā būs slēgts no pulksten 10.30 līdz 14.40.

Otrais un piektais ātrumposms Šarapi 1 – Pūces – Zivjaudzētava – Gaigaļi – Kušķi 3 savukārt atradīsies Annas pagastā. Šeit ceļš pārējiem satiksmes dalībniekiem būs slēgts no pulksten 11.00 līdz 15.10.

Savukārt trešais un sestais ātrumposms Vaļņi – Šķilderi – Paideri – Gundegas notiks Jaunalūksnes pagastā. Šis ceļš vispārējai kustībai būs slēgts no pulksten 11.20 līdz 15.30.

Plašāka informācija par miniralliju www.4rati.lv

Pasākumu organizē biedrība “Autosporta klubs “Alūksne” sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju un Alūksnes novada pašvaldību. Pasākumu atbalsta kokogles MARIENBURG CHARCOAL, kuras ražo SIA “KRK Vidzeme”, kā arī “ZB auto”.

Kategorijas