Aluksniesiem.lv ARHĪVS

Tēvu dienas fotokonkurss “Es mīlu Tēti!”!

Loreta Jargane

2016. gada 26. augusts 14:15

28058


Tēva diena Latvijā ir oficiāli atzīti svētki, ko atzīmējam septembra otrajā svētdienā. Lai stiprinātu šo skaisto, tētiem tik svarīgo svētku svinēšanu, Alūksnes un Apes novadu laikraksta “Alūksnes Ziņas” portāls “Alūksniešiem.lv” kopā ar 4x4 braucēju Ģirtu Gailīti aicina ikvienu piedalīties fotokonkursā “Es mīlu Tēti!”.


Konkursa uzdevums – iesūtīt fotogrāfiju kopā ar tēti un aprakstu, kāpēc tieši Tavs tētis būtu pelnījis izbraucienu ar 4x4 bezceļa transportlīdzekli. Iesūtītās fotogrāfijas publicēsim portālā “Alūksniešiem.lv”. Par uzvaētājiem noteiksim divu fotogrāfiju autorus - vienu kā laikraksta “Alūksnes Ziņas” simpātiju, bet otru mīļāko fotogrāfiju noteiks skatītāju balsojums jeb atzīme „Patīk” „Alūksnes Ziņu” lapā sociālajā vietnē “Facebook.com”.


Galvenā balva – iespēja diviem tēviem doties neaizmirstamā izbraucienā ar 4x4 bezceļu transportlīdzekli un izbaudīt asas izjūtas pieredzējušā 4x4 sacensību braucēja Ģirta Gailīša pavadībā.


Sūti savus labākos fotomirkļus kopā ar tēti uz info@aluksniesiem.lv, norādot „Tēvu diena 2016” līdz 5.septembrim! Noteikti pievieno arī nelielu fotogrāfijas aprakstu un sava tēta vārdu, uzvārdu. Sirsnīgākās fotogrāfijas publicēsim arī laikrakstā "Alūksnes Ziņas" 9.septembrī!



Kategorijas